Υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor All Star είναι ο Νίκος Μπάρτζης και ο ίδιος θεωρεί πως πίσω από τη ψήφισή του υπάρχει σχέδιο των συμπαικτών του. «Στο συμβούλιο ψηφίστηκα όχι για αγωνιστικούς λόγους αλλά για ψυχολογικούς. Μέχρι προχθές δεν υπήρχε κανένας ψυχολογικός λόγος κι ήταν όλοι χαρούμενοι» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μπάρτζης στην κάμερα του Survivor All Star το βράδυ της Τρίτης (04/04).

«Επειδή βλέπω κάποια πράγματα και τα λέω και συνήθως η Ρία είναι πολύ του εγώ, κάποια παιδιά από την ομάδα είδαν ότι τους δημιουργώ πρόβλημα, πήραν την μεγάλη κουτάλα, την έβαλαν στο καζάνι και μαγείρεψαν» είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

«Ο λόγος που έγινε αυτό είναι για να σώσουν τον κ…ο τους, επειδή την προηγούμενη ομάδα είδαν τα ονόματά τους και τώρα είπαν κάτσε να το φτιάξουμε λίγο να σωθούμε» συμπλήρωσε για τους συμπαίκτες του στο Survivor.

Μαρτίκας: Δεν είναι τυχαίο γεγονός

Την υποψηφιότητα του Μπάρτζη σχολίασε και ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος ανέφερε: «Ξαφνικά τρεις ψήφοι να βαραίνουν τον Μπάρτζη δεν είναι τυχαίο γεγονός σε καμία περίπτωση και δεν μπορεί να πείσει κανένας κανένα ότι αυτό είναι τυχαίο. Ήταν συντονισμένο, συμφωνημένο και μαγειρεμένο. Τα κορίτσια είχαν μια εικόνα ότι η πρόθεση της ομάδας -με δύο ψήφους στην καθεμία και με υποψήφιο τον Αγόρου- και το είδαν. Άρα, τι ήθελαν κι έπρεπε να γίνει; Να προστατευτούν αυτήν την εβδομάδα. Ήταν μια εύκολη λύση να πείσουν τον Αγόρου. Τον έπεισαν εύκολα κι από αφέλεια έκανε λάθος. Και βγαίνει ο Μπάρτζης υποωήφιος με τρεις ψήφους. Σκοπός; Η εκδίωξη της Ελευθερίας».

Σε απόγνωση Ρία και Στέλλα

Στέλλα και Ρία είναι σε απόγνωση καθώς νιώθουν ότι η ομάδα τους, τους «χτυπάει». Οι δύο παίκτριες ανέλυσαν σε συζήτησή τους όσα άκουσαν και ξέσπασαν σε κλάματα. «Θέλω να φύγω αύριο και να είμαι καθαρή με την συνείδησή μου, παρά να είμαι σε τέτοιο παιχνίδι. Ο Μπάρτζης δεν παίζει τέτοιο παιχνίδι, δεν ξέρει ότι άλλαξαν τα παιδιά τις ψήφους και δεν ξέρω πως το βλέπει από την πλευρά του. Τελικά έχει προηγηθεί μαγείρεμα πριν από το μαγείρεμα που λένε ότι έχουμε κάνει» είπε εκνευρισμένη η Ρία στο Survivor.

«Δεν θέλω να ζω σε τέτοιο τοξικό περιβάλλον. Δεν μπορώ να κατηγορούμαι για κάτι που δεν έχω κάνει, για αυτό κλαίω. Να βγαίνω από τα ρούχα μου και να προσπαθώ να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας;» απάντησε η Στέλλα με δάκρυα στα μάτια.