Με την εκπομπή «Γεια σου» της Μαρίας Μπακοδήμου τα έβαλε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, καθώς όπως είπε μέσα από μια σειρά stories που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δεν την σεβάστηκαν.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν να εμφανιστεί στην εκπομπή όμως το γεγονός ότι δεν είχαν προαναγγείλει την εμφάνισή της, την ενόχλησε με αποτέλεσμα να ακυρώσει την παρουσία της στο πλατό και να προτιμήσει να πάει βόλτα με τις φίλες της.

«Ήταν να εμφανιστώ στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου αλλά δεν θα εμφανιστώ γιατί, μετά από οχτώ μήνες που με παρακαλάνε όλες οι εκπομπές να εμφανιστώ και δεν έχω εμφανιστεί πουθενά από προσωπική μου πρωτοβουλία, σήμερα προανήγγειλα εγώ πως θα βρίσκομαι στην εκπομπή της κυρίας Μπακοδήμου χωρίς εκείνοι, όμως, να έχουν κάνει το σχετικό story, την σχετική όλη αυτή αναφορά στο πρόσωπο μου μέσω των social media.

Οπότε θεώρησα και ‘γω ότι δεν είμαι σημαντική για εκείνους να παρεβρεθώ στο πλατό τους, όπως δεν είναι καθόλου τιμητικό και για μένα να βρεθώ κάπου που δεν με έχουν προαναγγείλει και μόνη μου προαναγγέλλομαι. Είναι σαν αυτοπροσκαλούμαι κάπου οπότε… πάμε για καφέ.

Ήθελα να πω όμως ότι μόνοι τους με κάλεσαν, μόνοι τους κάθε λίγο με παίρνουν τηλέφωνο για να βρεθώ κοντά τους. Δεν τους κάλεσα εγώ για να βρεθώ κοντά τους. Θέλανε να με έχουν εκεί, προσκεκλημένη τους, οπότε ο κατάλληλος και αντίστοιχος σεβασμός απαιτείται. Είμαι ένας άνθρωπος που σέβομαι αρκεί να με σέβονται οπότε, όπως δεν με σεβάστηκαν, δεν χρειάζεται να παραβρεθώ κοντά τους» ανέφερε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.