Σε ένα διαφορετικό ρόλο θα δουν οι τηλεθεατές τη Ζενιεβέβ Μαζαρί τη φετινή σεζόν αφού θα βρίσκεται στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη με τον οποίο θα παρουσιάσουν το Asia Express. Η πρεμιέρα του νέου τηλεπαιχνιδιού είναι προγραμματισμένη για τις 30/9.

Οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών συνάντησαν τη Ζενεβιέβ Μαζαρί σε βραδινή της έξοδο και εκείνη τόνισε πως το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μια εμπειρία που θα ήθελε να ξαναζήσει ενώ ρωτήθηκε και για τις πρόσφατες δηλώσεις της Βίκυς Καγιά.

Υπενθυμίζεται πως η Βίκυ Καγιά, πρόσφατα σε ερώτηση για τους πρώην συνεργάτες της στο GNTM ανέφερε ότι: «Δεν θα μου λείψουν οι πρώην συνεργάτες μου».

Πώς σχολίασε η Ζενεβιέβ Μαζαρί την συγκεκριμένη δήλωση;

«Θα το παρακολουθήσω το GNTM και πλέον πολύ πιο χαλαρή, δεν έχω κανένα άγχος και καμία ευθύνη. Τη Σοφία Χατζηπαντελή την περιμένω πώς και πώς. Τη βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα. Η πορεία της στο εξωτερικό και αυτά που κάνει, θεωρώ ότι είναι πράγματα που πρέπει να τα δούμε. Θέλω να ακούσω την άποψή της» είπε αρχικά η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Στις 19 είναι η πρεμιέρα ε; Δε στέλνεις τρεις μήνες πριν φαντάζομαι»

Όσο για το αν έχει στείλει ευχές στη Βίκυ Καγιά για καλή αρχή, απάντησε: «Στις 19 είναι η πρεμιέρα ε; Δε στέλνεις τρεις μήνες πριν φαντάζομαι».

Σε άλλο σημείο η Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε: «Δεν πειράζει που δε λείπει στη Βίκυ η προηγούμενη κριτική επιτροπή. Εμένα μου λείπει το GNTM γιατί το αγάπησα. Λάτρεψα και το Asia Express, θα ήθελα να ξαναπάω».