Τάκης Καραγκούνιας και Στάθης Σχίζας είναι οι δυο παίκτες της Κόκκινης Ομάδας που βρέθηκαν στο πλευρό του Σπύρου Μαρτίκα ως υποψήφιοι προς αποχώρηση του Survivor. Η υποψηφιότητα του Μισθοφόρου ανοίγει έναν νέο κύκλο έντασης μεταξύ του ίδιου και του φαρμακοποιού. Την ίδια ώρα, ο Τάκης αισθάνεται μόνος εναντίον όλων.

Οι δηλώσεις του στην κάμερα του Survivor είναι «αιχμηρές» και αφορούν τους συμπαίκτες του και κυρίως τον Σπύρο Μαρτίκα.

«Τις τελευταίες ημέρες δεν μπορώ να μην απαντάω στις επιθέσεις τους, γιατί είναι πολύ μεγάλες, ειδικά από τον Μαρτίκα. Αυτοί θέλουν να είναι όλοι μαζί εναντίον μου, αυτήν την στιγμή γιατί ξέρουν ότι έχω δει πράγματα, ξέρουν ότι ξέρω αλήθειες και θέλουν να με πετάξουν έξω από το παιχνίδι» θα πει στην κάμερα του Survivor.

Τι απαντούν όμως εκείνοι;

Λίγο αργότερα, οι δύο ομάδες αφήνουν τις διαφωνίες στην άκρη, μπαίνουν στο στίβο μάχης και τα δίνουν όλα για ένα έπαθλο επικοινωνίας – έκπληξη. Εξάλλου, το έπαθλο της επικοινωνίας είναι ένα από τα πιο σημαντικά για τους παίκτες του Survivor.

Θα συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους οι Μπλε ή οι Κόκκινοι θα πάρουν την πρώτη τους νίκη μετά τη μίξη των ομάδων;

Τα spoilers ήδη κυκλοφορούν και όπως όλα δείχνουν οι κόκκινοι κερδίζουν το έπαθλο επικοινωνίας κι αυτή θα είναι η πρώτη τους νίκη λοιπόν από τη νέα μίξη.

Το βράδυ, οι 12 παίκτες θα συναντηθούν στο Συμβούλιο του Νησιού για να μάθουν ποιος συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους στην ψηφοφορία του κοινού και θα αποχωρήσει αυτήν την εβδομάδα. Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Τάκης Καραγκούνιας ή ο Στάθης Σχίζας αποχαιρετά απόψε το Survivor;

Και εδώ υπάρχουν spoilers… Όπως φαίνεται αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor θα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας.