Στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο Παναγιώτης Βασιλάκος και ένα μεγάλο μέρος της συζήτησης του με τους παρουσιαστές της εκπομπής αφορούσαν το «Bachelor».

Η Φαίη Σκορδά η οποία έχει εκφράσει αρκετές φορές την αντίθεση της στο συγκεκριμένο reality ανέφερε αρχικά: «Να αναλύσουμε τι είναι το Bachelor δεν θέλω γιατί δεν θέλω να χαλάσω τις σχέσεις μου με τον Alpha. Εγώ σαν γυναίκα διαφωνώ. Σαν γυναίκα και όχι ως εργαζόμενη σε ένα σταθμό, συμφωνώ με το τελευταίο ποστ στα “Υπέροχα Πλάσματα”».

Τότε ο Γιώργος Λιάγκας της «υπενθύμισε» πως «κάνουν τηλεόραση».

«Είναι ένα παγκόσμιο φορμάτ που ήρθε και στην Ελλάδα. Κάνουμε τηλεόραση. Είναι τηλεόραση» είπε ο παρουσιαστής.

Η Φαίη Σκορδά όμως συνέχισε να υπερασπίζεται την άποψη της. «Θέλω να είμαι ευγενική γιατί επί προσωπικού είναι ένα γλυκό και καλό αγόρι. Δεν θα ήθελα να πω τη γνώμη μου γι’ αυτό το format που μπορεί να είναι και σε όλες τις χώρες. Δεν είναι θέμα υποκειμενικό. Το πώς τοποθετούν την γυναίκα δεν είναι θέμα υποκειμενικό», είπε η Φαίη Σκορδά.

Σε ερώτηση για το αν όλα γίνονται στο Bachelor βάσει σεναρίου, ο Παναγιώτης Βασιλάκος απάντησε: «Σε εμένα δεν υπήρχε σενάριο. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος αυθόρμητος και όπως λειτουργώ με τις κοπέλες στην έξω μου ζωή, έτσι λειτούργησα και με τις κοπέλες στο Bachelor».

Τότε η Φαίη Σκορδά δεν… κρατήθηκε και είπε: «Τώρα ήρθες να δώσεις συνέντευξη να πεις την αλήθεια ή τώρα θα δουλευόμαστε μεταξύ μας; Θα προτιμούσα να πεις πραγματικά ότι δεν μπορώ να μιλήσω για ένα πρότζεκτ που έχει τελειώσει».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.