Τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο της δραματικής σειράς εποχής «Άγριες Μέλισσες» έχουν ξεκινήσει και οι… κάτοικοι του Διαφανίου έχουν επιστρέψει στο χωριό τους.

Οι πρωταγωνιστές των «Άγριων Μελισσών» και οι τηλεθεατές της σειράς του Ant1 θα μεταφερθούν στη δύσκολη περίοδο της Χούντας.

Το χωριό θα βρεθεί αντιμέτωπο με δύσκολες καταστάσεις και αρκετοί θα εξοριστούν λόγω των πολιτικών τους πεποιθήσεων.

Οι στιγμές που θα περάσουν όλοι θα είναι στενάχωρες και η εμφάνιση του Ακύλα Μεγαρίτη στο Διαφάνι θα κάνει ακόμα πιο δύσκολες τις ζωές τους.

Ωστόσο, μια εγκυμοσύνη θα προσφέρει λίγες ευτυχισμένες στιγμές στο Διαφάνι και τους κατοίκους του σε αυτή την άσχημη και σκοτεινή περίοδο.

Η Σοφούλα και ο Άγγελος, στο τέλος του δεύτερου κύκλου των «Άγριων Μελισσών» ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου αφήνοντας πίσω τους το άσχημο παρελθόν στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο Μάνος Βόσκαρης.

Η κόρη του Περικλή Τόλλια, θα μείνει έγκυος και ο Άγγελος ακούγοντας το χαρμόσυνο γεγονός θα τρελαθεί από τη χαρά του.

Αυτοί όμως που θα… πετάξουν στα σύννεφα από την ευτυχία τους για την ευχάριστη είδηση, είναι οι γονείς της Σοφούλας, ο Περικλής και η Παγώνα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.