Μια ανακοίνωση που ξάφνιασε τους θαυμαστές του έκανε ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος της εκπομπής «Οδηγός Καλής Ζωής», Μιχάλης Κεφαλογιάννης.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής του Alpha, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram πως ο «Οδηγός Καλής Ζωής» ρίχνει οριστική αυλαία έπειτα από τρία χρόνια τηλεοπτικών πτήσεων.

Μάλιστα, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης άφησε να εννοηθεί, στο μήνυμα του, πως έχει στα σκαριά το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.

Στο μήνυμα του ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο “οδηγός καλής ζωής”, τελειώνει… οριστικά αυτό το Σαββατοκύριακο και αποχαιρετά εμάς και εσάς. Έχοντας στις αποσκευές του, πρωτιές στην τηλεθέαση και στην καρδιά σας, ολοκλήρωσε ένα επιτυχημένο ταξίδι στη γνώση, το συναίσθημα και την αλήθεια. Γνωρίζω πως θα σας λείψει, όπως και σε όλους εμάς που εργαστήκαμε σκληρά για αυτόν τα τρία τελευταία χρόνια.

Είμαι συγκινημένος αλλά και χαρούμενος, διότι αποδείχθηκε ένας πραγματικός οδηγός καλής ζωής, για όλους και σεβάστηκε τους τηλεθεατές, τους καλεσμένους και τις ιστορίες τους. Πάνω σε αυτή την παρακαταθήκη σχεδιάζω το επόμενο τηλεοπτικό μου ταξίδι. Όταν είμαι έτοιμος, θα σας ανακοινώσω τον προορισμό, αν και έχω την αίσθηση ότι δεν θα ξαφνιαστείτε».