Ιδιαίτερα φορτισμένο είναι το κλίμα για το γεγονός ότι ο Γιώργος Καραϊβάζ δολοφονήθηκε τόσο άγρια το μεσημέρι της Παρασκευής.

Απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και κατά την διάρκεια των ρεπορτάζ, ο Γιώργος Παπαδάκης έκανε συγκινημένος μία μικρή αναφορά στον αδικοχαμένο δημοσιογράφο, με την παρουσιάστρια Ρίτσα Μπιζόγλη να μην μπορεί να μιλήσει: «Μια τελευταία κουβέντα, αν μου επιτρέπεις γιατί δεν μπορώ να μην το πω. Έχω την εντύπωση ότι από εκεί ψηλά που βρίσκεται ο Γιώργος Καραϊβάζ, πρέπει να είναι πολύ περήφανος για το καμάρι του. Τα λόγια του γιου του με συγκλόνισαν.»

Η Ρίτσα Μπιζόγλη «ράγισε» με αυτήν την αναφορά του Γιώργου Παπαδάκη και με δυσκολία μπόρεσε να αρθρώσει κάποιες λέξεις, ζητώντας συγγνώμη και πηγαίνοντας στο επόμενο θέμα.

Ο γιος του Γιώργου Καραϊβάζ, αποχαιρέτησε τον πατέρα του με έναν επικήδειο λόγο.

Με τρεμάμενη φωνή είπε:

«Ο μπαμπάς μου ήταν ένας πολύ απλός άνθρωπος που αγαπούσε τη ζωή, το φαγητό, την καλοπέραση και τη δουλειά του. Έζησε πιστεύοντας στην αλήθεια και τη δικαιοσύνη και πέθανε και για αυτά περήφανος.

Ο πατέρας μου πίστευε πολύ στους ανθρώπους και τους αγαπούσε. Πίστευε στη δεύτερη ευκαιρία.

Οι άνθρωποι που τον σκότωσαν φυσικά και θέλουμε να πιαστούν για να μη σκοτώσουν κάποιον άλλον στο μέλλον. Αλλά ο ίδιος μου ο πατέρας θα τους συγχωρούσε που τον σκότωσαν. Θα ήθελε αυτό το γεγονός να λειτουργήσει ως ελπίδα.

Να δείξει τι μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος ο οποίος πιστεύει στον εαυτό του, πιστεύει σε αυτά που λέει και δεν τα παρατάει. Συγγνώμη… δεν…»