Μια σπάνια τηλεοπτική στιγμή παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το μεσημέρι της Τετάρτης καθώς δύο αντίπαλες εκπομπές σε διακαναλική σύνδεση έφερε τις παρουσιάστριες κοντά.

Το «Πρωινό» του Ant1 και το «Love it» του ΣΚΑΪ βρέθηκαν για λίγη ώρα το ένα στο… πλατό του άλλου.
Φαίη Σκορδά και Ιωάννα Μαλέσκου είχαν την ευκαιρία να πιάσουν ψιλή κουβέντα με τους τηλεθεατές να απολαμβάνουν αυτήν την συζήτηση.

«Εγώ είχα την ευκαιρία πριν από λίγες μέρες πριν να ξεκινήσει αυτή η σύζευξη να επικοινωνήσω με τη Ιωάννα σε ώρες περίεργες», ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά και η Ιωάννα Μαλέσκου σημείωσε πως μίλησαν για τα κατοικίδια τους.

«Κάτω από άλλες συνθήκες θα είχαμε συζητήσει από κοντά. Με την Ιωάννα από το τηλέφωνο έχω γίνει φίλη», πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά στη συνέχεια.

Ο συνεργάτης της Ιωάννας Μαλέσκου, Παναγιώτης Χατζηδάκης πήρε το λόγο και προκάλεσε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, να την ξεμπλοκάρει από το Instagram, κάτι που όμως εκείνος αρνήθηκε.

Μάλιστα, εκείνη την στιγμή, η Ιωάννα Μαλέσκου συνειδητοποίησε πως δεν έχει κάνει follow το λογαριασμό της Φαίης Σκορδά στο Instagram και το έπραξε on air.

Η διακαναλική σύνδεση έφτασε στο τέλος της με την ανοιχτή πρόσκληση της Ιωάννας Μαλέσκου στη Φαίη Σκορδά στο πλατό του Love it.