Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Ήλιος» είδαμε πως: Ο Φίλιππος και η Διώνη λένε το «τελευταίο αντίο» στον Μενέλαο. Ο Δημήτρης ψάχνει να βρει ποιος μπορεί να ήθελε νεκρή την Ιωάννα.

Η έρευνα, αλλά και μια λεπτομέρεια που κανείς δεν είχε προσέξει, οδηγεί σε ένα συμπέρασμα που αναστατώνει τον Δημήτρη, αλλά και την Αλίκη.

Η Διώνη μοιράζεται με τον Φίλιππο μια πληροφορία, που μπορεί να αλλάξει για πάντα τη ζωή τους… Η Δάφνη καταφέρνει να βγει από την φυλακή και να εκτίσει την ποινή της κατ’ οίκον, ενώ δηλώνει το όνομα του Χρήστου, για να φροντίζει να της παρέχει ό,τι χρειάζεται.

Η Σοφία φοβάται πως στόχος της Δάφνης είναι να μπει ανάμεσα σ’ αυτήν και τον Χρήστο και να τους χωρίσει. Ο Νικήτας, ο νέος κρατούμενος στις φυλακές και παλιός γνώριμος του Δήμου, εκμυστηρεύεται στον Δήμο πως ετοιμάζεται να αποδράσει και του προτείνει να τον πάρει μαζί του.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 20.00 στην σειρά του Ant1, «Ήλιος»;

Ενώ ο Δήμος καταστρώνει σχέδιο με τον Δημήτρη για να βρεθούν στοιχεία για τον δολοφόνο της Ιωάννας, η Αλίκη συνειδητοποιεί με τρόμο, ότι η ίδια ήταν ο αληθινός στόχος του δράστη.

Η Δάφνη, θυμωμένη με τον Χρήστο που θέλει να παντρευτεί την Σοφία, έρχεται σε σύγκρουση μαζί του. Ο Χρήστος, όμως, υπερασπίζεται τη σχέση του με την Σοφία, ενώ η Δάφνη καταφεύγει σε δικηγόρο. Ο Δημήτρης έχει πια στα χέρια του το σκίτσο του δολοφόνου της Ιωάννας και κάνει τα πάντα για να τον βρει.

Ο Δήμος, με παρότρυνση του Δημήτρη, δραπετεύει με τον Νικήτα, προκειμένου να προχωρήσει το σχέδιό τους. Για άλλη μια φορά, ο Δημήτρης είναι πολύ κοντά στα ίχνη του δολοφόνου.