Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Ήλιος» είδαμε πως: Η Ιωάννα δεν θα τα καταφέρει τελικά και θα πεθάνει. Η Αλίκη είναι ένα ράκος μετά απ’ αυτό που έμαθε από τον Δημήτρη.

Εκείνος προσπαθεί να παρηγορήσει την Αλίκη και πιστεύει ότι ίσως ο Μιχάλης να γνωρίζει την αλήθεια. Ο Δήμος αρνείται να βγει από την φυλακή και εξηγεί στον Δημήτρη ότι μόνο από μέσα θα καταφέρει να βρει στοιχεία για τον Μάνο και τον φόνο που έχει κάνει.

Ο Μιχάλης, γεμάτος τύψεις, διώχνει την Νέλλη από τη ζωή του και παραιτείται από τη φάρμα. Ο Μάνος δεν ησυχάζει μέσα στην φυλακή και προσπαθεί να βρει τρόπο να αποδράσει.

Ο Φίλιππος αποφασίζει να πάει στην κηδεία του πατέρα του, αλλά διστάζει όταν βλέπει και τη Διώνη έξω από το νεκροταφείο.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 20.00 στην σειρά του Ant1, «Ήλιος»;

Ο Φίλιππος και η Διώνη λένε το «τελευταίο αντίο» στον Μενέλαο. Ο Δημήτρης ψάχνει να βρει ποιος μπορεί να ήθελε νεκρή την Ιωάννα. Η έρευνα, αλλά και μια λεπτομέρεια που κανείς δεν είχε προσέξει, οδηγεί σε ένα συμπέρασμα που αναστατώνει τον Δημήτρη, αλλά και την Αλίκη.

Η Διώνη μοιράζεται με τον Φίλιππο μια πληροφορία, που μπορεί να αλλάξει για πάντα τη ζωή τους… Η Δάφνη καταφέρνει να βγει από την φυλακή και να εκτίσει την ποινή της κατ’ οίκον, ενώ δηλώνει το όνομα του Χρήστου, για να φροντίζει να της παρέχει ό,τι χρειάζεται. Η Σοφία φοβάται πως στόχος της Δάφνης είναι να μπει ανάμεσα σ’ αυτήν και τον Χρήστο και να τους χωρίσει. Ο Νικήτας, ο νέος κρατούμενος στις φυλακές και παλιός γνώριμος του Δήμου, εκμυστηρεύεται στον Δήμο πως ετοιμάζεται να αποδράσει και του προτείνει να τον πάρει μαζί του.