Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Ήλιος» είδαμε πως: Ο Φίλιππος «μαγειρεύει» τα νούμερα των εισπράξεων από τα παράνομα εμπορεύματα, ώστε να φανεί  ότι ο Δικηγόρος κλέβει τον Μενέλαο. Τον συμβουλεύει  να απομακρύνει τον Δικηγόρο από την δουλειά κερδίζοντας έτσι περισσότερο την εμπιστοσύνη του. Ο Δικηγόρος το μαθαίνει και επισκέπτεται τον Φίλιππο.

Ο Μάνος ζητάει από τον δικηγόρο του να του στείλει χρήματα ώστε να οργανώσει την απόδρασή του. Ο Αντώνης προσπαθεί να συνεφέρει την Λήδα, η οποία είναι απογοητευμένη πια από τον εαυτό της και τις λάθος επιλογές της.

Η Διώνη ακούει κρυφά τον Φίλιππο και τον Διονύση να συζητούν στο γραφείο του και συμπεραίνει ότι ο Φίλιππος την απατάει. Έτσι αποφασίζει να τον παρακολουθήσει.

Ο Μενέλαος  απειλεί τον Δημήτρη πως αν δεν σταματήσει την έρευνα η Αλίκη θα είναι ο επόμενός τους στόχος. Ο Δημήτρης θα θορυβηθεί όταν στην φάρμα θα πέσουν πυροβολισμοί την ώρα που η Αλίκη βρίσκεται εκεί.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 20.00 στην σειρά του Ant1 «Ήλιος»;

Ο Φίλιππος, εκμεταλλεύεται την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Μενέλαος, για να καταστρώσει με τον Δημήτρη το σχέδιο σύλληψής του. Ο Μενέλαος, όμως, θέλοντας να αφοπλίσει τον Δημήτρη και να τον απομακρύνει απ’ τις δουλειές του, δίνει εντολή να απαγάγουν την Αλίκη. Όλοι αναστατώνονται.

Η Αλεξάνδρα μεταφέρεται στο νοσοκομείο και ζητάει τον Φίλιππο για να του μιλήσει. Ο Φίλιππος αποφασίζει να απομακρυνθεί απ’ την Διώνη για να την προστατεύσει. Ο Μενέλαος απειλεί την Αλίκη, ζητώντας της να του πει με ποιον συνεργάζεται ο Δημήτρης εναντίον του. Ο Δικηγόρος απ’ την άλλη, δυσαρεστημένος με την εύνοια του Μενέλαου προς τον Φίλιππο, αποφασίζει να δράσει μόνος του και να απαλλαγεί απ’ αυτόν