Στη λεπτή ισορροπία μεταξύ των «θέλω» και των «πρέπει» είναι αφιερωμένη η εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, την Κυριακή (7/2) στις 09:00 από τη συχνότητα του Alpha. O ηθοποιός Σπύρος Χατζηαγγελάκης μιλάει για τα «θέλω» και τα «πρέπει» στη ζωή του και κατά πόσο ακολουθεί τις επιθυμίες του.

«Έχω βάλει στοίχημα με τον εαυτό μου να ακολουθώ τα θέλω μου και να ζήσω τη ζωή που επιθυμώ εγώ… Αυτό στην πράξη είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά εκεί κρύβεται και η αξία του. Όσο πιο δύσκολη είναι η διαδρομή που θα κάνεις για να κατακτήσεις αυτό που πραγματικά θέλεις τόσο αυτή η δυσκολία  του προσδίδει αξία» σημειώνει ο πρωταγωνιστής της «Μουρμούρας».

«Έχω σπουδάσει φυσικός, αλλά κατάλαβα ότι η ζωή μου δεν ήταν για αυτό κι ανακάλυψα ότι ήθελα να ασχοληθώ με το θέατρο. Αντίστοιχα ασχολούμαι με τη φωτογραφία, μια επιθυμία που προέκυψε στην πορεία της ζωής μου, δεν το ήξερα. Άφησα δηλαδή τον εαυτό μου σε μία ροή για να καταλάβω πώς θέλω να ζήσω τη ζωή μου και τι θέλω να κάνω» συνέχισε.

Για να προσθέσει: «Όταν δεν εκπληρώνω μία επιθυμία μου επικρατεί μια ησυχία μέσα μου, τείνω προς τη στενοχώρια. Δεν θέλω να διεκδικήσω ξανά ή αισθάνομαι τύψεις. Το αποδέχομαι αλλά είναι σα να αρχίζω να στενοχωριέμαι που δεν το κατάφερα».

Τα προβλήματα στον αυχένα είναι το θέμα του Σαββάτου

Προβλήματα στον αυχένα όπως ενοχλήσεις και πόνος στην περιοχή, ταλαιπωρούν ολοένα και περισσότερους ανθρώπους τα τελευταία χρόνια. Ο σύγχρονος τρόπος ζωής αλλά και καταστάσεις όπως η καραντίνα έχουν ως αποτέλεσμα να κινούμε από λίγο έως ελάχιστα ένα από τα πιο ευλύγιστα μέρη του σώματός μας, τον αυχένα.

Για τα σωστά βήματα και τις αλλαγές στην καθημερινότητα που θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε μια σημαντική νίκη κατά του πόνου στον αυχένα, μιλούν οι ειδικοί στην εκπομπή «Οδηγός Καλής Ζωής» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη, το Σάββατο 06 Φεβρουαρίου 2021 στις 09:00. Καλεσμένος στο στούντιο είναι ο Αλέξανδρος Παρθένης, ο οποίος εξηγεί πώς μια βουτιά στην θάλασσα του δημιούργησε πρόβλημα στον αυχένα, το οποίο ήταν τόσο επώδυνο που τον οδήγησε στο χειρουργείο.

Επίσης, στην εκπομπή παρουσιάζονται τρία θέματα: η γλώσσα του σώματος και όλα όσα αυτή «λέει», η διατροφή που θα μας βοηθήσει να μειώσουμε το λίπος στο συκώτι και το χαλάζιο στο μάτι και πόσο επικίνδυνο είναι.