Τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουν οι πρωινές εκπομπές τα θέματα των καταγγελιών που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες θέλησε να παρατηρήσει η δημοσιογράφος Έλενα Ακρίτα.

Η κ. Ακρίτα έκανε ένα zapping στα κανάλια και, όπως φαίνεται και από την ανάρτησή της, θαύμασε τον τρόπο με τον οποίο η Φαίη Σκορδά παρουσιάζει τα συγκεκριμένα θέματα.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook η κ. Ακρίτα έστειλε μήνυμα στη Φαίη Σκορδά να πάρει «το παιχνίδι πάνω της».

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος αναφέρει στην ανάρτησή της: Επειδή έχουμε ακούσει πολλά για τον τρόπο που διαχειρίζονται τα πρωινάδικα το θέμα των καταγγελιών, σήμερα στήθηκα μπροστά στην τηλεόραση και κάνω ζάπινγκ.

Στο ΑΝΤ1 Το Πρωινό εντυπωσιάζει το γεγονός ότι ο Λιάγκας (με το γνωστό περιστατικό στο παρελθόν του) μονοπωλεί τη συζήτηση και διακόπτει το σύμπαν για να μιλήσει ο ίδιος συνέχεια όμως αυτό. Άνθρωπο δεν αφήνει να σταυρώσει λέξη.

Ενώ η Φαίη Σκορδά μια γυναίκα με ενσυναίσθηση και ευαισθησία έχει βάλει τον εαυτό της σε δεύτερη θέση – γιατί άραγε; Επειδή ‘εδώ καθαρίζει ο άντρας ο σωστος’; Θέλω να πιστεύω πως όχι.

Θυμίζω την πρόσφατη άψογη στάση της όταν ο Λιάγκας ήθελε να παίξουν βίντεο με…την άλλη άποψη. Η κ. Σκορδά ορθά κοφτά το αρνήθηκε λέγοντας ‘δεν υπάρχει άλλη άποψη και δεν δέχομαι αυτή τη προσέγγιση’.

Φαίη εσύ που – απ’ ό,τι διαπιστώνω σήμερα – προσπαθείς να αποφύγεις το γκόσιπ μιας ψυχαγωγικής εκπομπής και να σταθείς στην ουσία των καταγγελιών χωρίς αστερίσκους, πάρε το παιχνίδι πάνω σου και συνέχισε την καλή δουλειά.

Επειδή έχουμε ακούσει πολλά για τον τρόπο που διαχειρίζονται τα πρωινάδικα το θέμα των καταγγελιών, σήμερα στήθηκα…

Posted by Elena Akrita on Monday, February 1, 2021
TAGS