Σε έναν καινούργιο ρόλο δοκιμάζεται η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη τη φετινή χρονιά καθώς έχει αναλάβει χρέη παρουσιάστριας για λογαριασμό της ΕΡΤ στην εκπομπή «φλΕΡΤ».

Η Νάντια Κοντογεώργη, το πρωί της Τρίτης, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» του Alpha, και αναφέρθηκε στο νέο της αυτό ρόλο, τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και τα κλειστά θέατρα.

«Αυτή τη δύσκολη περίοδο με κρατάει ο κόσμος. Η σχέση μας είναι αμφίδρομη. Το προηγούμενο lockdown με βρήκε σπίτι σε απόλυτη πειθαρχία, ούσα ηθοποιός. Με αυτό το “ταξίδι” μου στην ΕΡΤ η καθημερινότητα έχει διαμορφωθεί με τόσο ενδιαφέροντα τρόπο και είμαι βαθιά ευγνώμων.

Και μόνο που ξυπνάω το πρωί και έχω να πάω στη δουλειά μου, νιώθω τυχερή. Ακόμα και στο θέατρο, κάθε φορά που είχα δουλειά ήμουν τυχερή. Η εκπομπή που κάνω δεν ήταν ποτέ στα σχέδιά μου, δεν ήταν ποτέ κάτι που φανταζόμουν για τον εαυτό μου. Το “φλΕΡΤ” με έχει κάνει να είμαι καλύτερος άνθρωπος. Το “ταξίδι” μου στην τηλεόραση είναι κάτι καινούργιο, το οποίο απολαμβάνω πάρα πολύ. Βεβαίως και κοιτάζω τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά ακόμα δεν τα καταλαβαίνω.

Έχω άποψη για την εκπομπή, αλλά λειτουργώ ομαδικά γιατί έτσι έχω μάθει στο θέατρο. Ως παρουσιάστρια έχω έρθει σε δύσκολη θέση προσπαθώντας να αντιληφθώ ανθρώπους κλειστούς ή συνεσταλμένους στην κουβέντα, ώστε να βρω μια δίοδο. Είναι εξαιρετικά άδικο να κλείσουν τα θέατρα, από τη στιγμή που δεν βρέθηκε κανένα κρούσμα», ανέφερε μεταξύ άλλων η Νάντια Κοντογεώργη.