Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» παραχώρησε συνέντευξη ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, Δημήτρης Παπανώτας, το πρωί της Δευτέρας.

Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Παπανώτας μίλησε για την Ιωάννα Μαλέσκου, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, την Ιωάννα Μαλέσκου, αλλά και τους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο είπε: «στην καρέκλα δίπλα στον Ανδρέα Μικρούτσικο, από εκείνο που έγινε στο STAR, δεν πρόκειται να ξανακαθίσω δίπλα. Το ποιόν των ανθρώπων και η συμπεριφορά τους, αν είναι με χτυπήματα πάνω ή κάτω από τη ζώνη, ύπουλα ή ευθεία, φαίνονται στην πορεία του χρόνου. Εντάξει, εγώ με τον Ανδρέα δεν ταιριάζουμε. Είμαστε από άλλα ανέκδοτα».

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την πρόσφατη «κόντρα» που δημιουργήθηκε γύρω από τα κιλά του, είπε: «Ο Γρηγόρης κάθε Σεπτέμβρη θέλει κάπως να διαφημιστεί, βρήκε αυτό τον τρόπο, χαλάλι του! Τι να τον κάνουμε».

Για την απάντηση των Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλου μετά την ανάρτηση του είπε: «Με χάλασε ότι είναι η απόλυτη κοροϊδία το να κάνω εγώ στο δικό μου μέσο συνέντευξη στον εαυτό μου και να γράφω, «πραγματικά αυτοί που ξέρουν από τηλεόραση», «είναι ακέραιος άνθρωπος», «είναι δίκαιος άνθρωπος». Είναι αστείο! Καλύτερα να το πουν οι άλλοι για εσένα».

Για την Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Όταν κάνει μια πορεία να την δω. Να με ρωτήσεις για ανθρώπους που έχουν γράψει χιλιόμετρα στην τηλεόραση, τώρα για τα ξεπεταρούδια θα δείξει».