Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1, η Δρόσω είχε πόνους αναστατώνοντας τους πάντες, αλλά με αίσιο τέλος. Ο Δούκας είναι έξαλλος που ναυάγησαν τα σχέδια της βιομηχανικής ζώνης, ενώ όλοι στο Διαφάνι πανηγύρισαν τη νίκη τους έναντι του Σεβαστού.

Τι θα γίνει, όμως, απόψε στις Άγριες Μέλισσες;

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα βλέπουν πως όλο και περισσότεροι μαθαίνουν το μυστικό τους, ενώ την ίδια στιγμή οι υποψίες του Δούκα για τον ρόλο του γιου του στη ματαίωση των σχεδίων του, αυξάνονται και αποφασίζει να το ψάξει.

Η Ελένη αποφασίζει να μιλήσει με τον Θωμά ξεκάθαρα. Η Βιολέτα δεν μπορεί να κάνει τίποτα με το θέμα του Σταμάτη, αφού ο νόμος είναι με το μέρος του, έτσι ο Μιλτιάδης αποφασίζει να του μιλήσει ο ίδιος. Θα καταφέρει να τον πείσει να φύγει από τις ζωές τους ή θα κάνει την κατάσταση χειρότερη;

Η επιστροφή του Μελέτη και η αποκάλυψη πως είναι γιος της Ανέτ έχει προκαλέσει αναταραχή στο σπίτι των Σεβαστών, αλλά ο Δούκας παίρνει μια σημαντική απόφαση που θα αλλάξει το κλίμα.

Ο Νέστορας ανακαλύπτει άλλο ένα ψέμα του Κυπραίου και μαζί με τον Προύσαλη καταστρώνουν τα επόμενα βήματά τους.

Ο Λάμπρος, έκπληκτος, ανακαλύπτει ότι ο Κωνσταντής βοηθάει τη Θεοδοσία. Θα δεχτεί αυτή την προδοσία από την ίδια του τη γυναίκα;