Όχι μια, όχι δυο αλλά τρεις νέες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα στην ΕΡΤ1. Με στόχο την άμεση και αξιόπιστη ενημέρωση των πολιτών, αλλά και την επιστροφή της δημοσιογραφικής έρευνας στις τηλεοπτικές οθόνες, οι τρεις νέες αυτές εκπομπές πρόκειται να κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020.

Η πρώτη εκπομπή που θα κάνει πρεμιέρα στην κρατική τηλεόραση είναι η «Επι-κοινωνία» με τη Μάριον Μιχελιδάκη η οποία θα κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα και θα προβάλλεται κάθε μέρα, στις 10:15 και μέχρι τις 12:00.

Το μεσημέρι στις 13.00 και για δύο ώρες ο Κώστας Λασκαράτος, η Χρύσα Παπασταύρου και ο Κώστας Παπαχλιμίντζος θα κάνουν «Συνδέσεις» με όλο το δίκτυο των δημοσιογράφων της ΕΡΤ εντός και εκτός Ελλάδος, προβάλλοντας κάθε είδηση που επηρεάζει τη ζωή μας.

Τέλος, η ΕΡΤ από τον επόμενο μήνα επιστρέφει δυναμικά και στην δημοσιογραφική έρευνα με μια σειρά ντοκιμαντέρ που θα επιμεληθεί ο δημοσιογράφος Πάνος Χαρίτος ύστερα από αποστολές που θα πραγματοποιήσει στο εξωτερικό και θα έχουν ως στόχο να φωτίσουν τις άγνωστες πλευρές των σημαντικών εξελίξεων που συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή μας.