Η παραδειγματική τιμωρία του Ζιζί από τον διευθυντή Πάρλα, με αφορμή το γύρισμα αισθησιακής ταινίας, δεν πτοεί τον αρχιφύλακα, ο οποίος βοηθάει τον Ιούλιο να συναντήσει τη Βανέσα, που τον έχει γοητεύσει.

Η Βανέσα, με τη σειρά της, κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην Άννα και, φυσικά, καλά κρυμμένα μυστικά και ψέματα αποκαλύπτονται με απρόβλεπτες και κωμικοτραγικές καταστάσεις στο δέκατο πέμπτο επεισόδιο της κωμικής σειράς «Στα σύρματα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024, στις 21:45.

Στα Σύρματα – Spoiler: Η Βανέσα κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην Άννα και καλά κρυμμένα μυστικά έρχονται στο φως

Επεισόδιο 15ο: Η παραδειγματική τιμωρία του Ζιζί από τον διευθυντή Πάρλα, όσον αφορά στο γύρισμα της «ρωσικής» αισθησιακής ταινίας, δεν στέκεται αρκετή, ώστε ο αρχιφύλακας να μη βοηθήσει τον Ιούλιο να συναντήσει τη Βανέσα, η οποία τον έχει γοητεύσει. Εκείνη, με τη σειρά της, κάνει μια εκ βαθέων εξομολόγηση στην Άννα και η τελευταία ανταποδίδει. Τέλος, ο Πικρός βάζει μπροστά το σχέδιό του, ενώ παράλληλα ψάχνει στοιχεία για το ποιος χάλασε τη «δουλειά» των Ρεμπετών, ώστε να κερδίσει -μια και καλή- την εμπιστοσύνη τους.

Δείτε φωτογραφίες από το επόμενο επεισόδιο: