Η σειρά «Μετά τη φωτιά» έκανε πρεμιέρα χθες, Πέμπτη 5 Οκτωβρίου και από το πρώτο λεπτό προβολής της καθήλωσε τους τηλεθεατές. Το βράδυ της Παρασκευής ήρθε το δεύτερο επεισόδιο στο οποίο θα δούμε πως: Η είδηση της πυρκαγιάς συγκλονίζει τους πάντες. Ο Άρης καταφτάνει στον χώρο της εκδήλωσης ανήσυχος για τη μοίρα της Ιωάννας και του αδερφού του, την ίδια στιγμή που οι παρευρισκόμενοι προσπαθούν να σώσουν τις ζωές τους. Η Ειρήνη, βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και χάνει τις αισθήσεις της, έχοντας γίνει πρώτα μάρτυρας μιας φρικιαστικής σκηνής με πρωταγωνιστή τον αρραβωνιαστικό της τον Αλέξανδρο.

Η Ιωάννα, με τη βοήθεια του Νίκου, προσπαθεί να ξεφύγει από τον Άρη, ο οποίος νομίζει ότι εκείνη βρίσκεται ακόμη μέσα στο κτήριο… Η Ανθή, όπως και η Μάνια, βρίσκονται αβοήθητες μέσα στις φλόγες… Ο Οδυσσέας βρίσκεται εγκλωβισμένος στο φλεγόμενο υπόγειο του χώρου της εκδήλωσης.

Η σκηνή που έκανε έξαλλο το twitter

Η φωτιά ξέσπασε στον χώρο της εκδήλωσης και ο πανικός εξαπλώθηκε μαζί με τις φλόγες. Όλοι προσπαθούσαν να βγουν από το χώρο και να σωθούν από την πυρκαγιά. Η μοναδική έξοδος του κτιρίου είχε μπλοκαριστεί με αποτέλεσμα αρκετοί να απανθρακωθούν.

Μέσα στον πανικό που προκάλεσε η φωτιά, ο Αλέξανδρος (Nathan Thomas) άφησε στην άκρη την αγαπημένη του Ειρήνη (Άλκηστις Ζιρώ) ενώ πάνω σε μια κίνηση απελπισίας έσπρωξε την Ανθή (Ελπίδα Νικολάου) μέσα στις φλόγες.

Η σκηνή αυτή έκανε έξαλλους τους χρήστες του twitter οι οποίοι κατακεραύνωσαν τον Αλέξανδρο.

Στην συνέχεια, της σκηνής ο Οδυσσέας (Ανδρέας Κωνσταντίνου) εμφανίστηκε και έσωσε την Ειρήνη αφού την πήρε αγκαλιά και την απομάκρυνε από το φλεγόμενο κτίριο.

Ο Αλέξανδρος λίγη ώρα αργότερα και αφού όλοι έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες θέλησε να πληρώσει τον Οδυσσέα για το γεγονός ότι έσωσε την αρραβωνιαστικιά του. Κάτι που φυσικά ο Οδυσσέας δεν δέχθηκε και το twitter τον αποθέωσε για το ήθος του.