Η Ειρήνη Παπαδοπούλου βρίσκεται στην Σκόπελο για διακοπές και μέσα από το Instagram χάρισε μερικές από τις ωραίες στιγμές που περνάει χαλαρώνοντας σε πισίνα.

Στις φωτογραφίες και στο βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό της βλέπουμε την Ειρήνη Παπαδοπούλου να ποζάρει σε μια πισίνα και φυσικά το καλλίγραμμο κορμί της δεν περνάει απαρατήρητο από κανέναν. Σε δυο από αυτές, η τραγουδίστρια αναδύεται από την πισίνα και δείχνει πόσο καλουγυμνασμένη είναι και τις τέλειες αναλογίες της.

«Όταν νιώθω να βρίσκομαι σε κακή διάθεση, αρχίζω να ανασαίνω ξανά», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα. Πρόσφατα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, άλλο ένα μήνυμα γεμάτο αισιοδοξία.

«Μέσα στα όσα συμβαίνουν και αυτό το καλοκαίρι, που προκαλούν θλίψη και οργή, εγώ θα εστιάζω στις όμορφες στιγμές μου που είναι αυτές που τραγουδάμε, διασκεδάζουμε, εκφραζόμαστε, ξεδίνουμε και ξεχνιόμαστε παρέα. Το τραγούδι είναι εκεί να μαλακώνει, να εμψυχώνει και να ενδυναμώνει το μέσα μας. Σας ευχαριστώ δυνατά, είμαι ευγνώμων για αυτές τις στιγμές», σημείωσε στο μήνυμά της.