Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της Κέβιν Αντεργκάρο, καθώς καλωσόρισαν στη ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι, την Αθηνά. Η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό US Weekly μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πώς υποδέχθηκε στον κόσμο την κορούλα της ενώ αναφέρθηκε και στα συναισθήματα που βίωσε δίπλα στην παρένθετη μητέρα.

Η Μενούνος έχοντας ξεπεράσει την σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, καθώς διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας, μίλησε για τις στιγμές αγωνίας που βίωσε. «Έλεγα στον Θεό “πως μπορείς να με ευλογείς με ένα μωρό που δεν θα το συναντήσω ποτέ;”» είπε και πρόσθεσε: «Έκλαιγα πάρα πολύ έκλαιγε και ο Κέβιν, που δεν το κάνει ποτέ».

Αναφορικά με τις στιγμές που βίωσε λίγο πριν κρατήσει το παιδάκι της αγκαλιά σημείωσε: «Η Αθηνά γεννήθηκε στο Μιλγουίκι, ήμασταν εκεί μια εβδομάδα πριν, πηγαίναμε μαζί με την παρένθετη μητέρα στον γιατρό και δειπνούσαμε με την οικογένεια της. Αλλά, καθώς πλησιάζαμε στην ημερομηνία του τοκετού, της κλείσαμε ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο που μέναμε για να είναι πιο κοντά στο νοσοκομείο. Το ίδιο βράδυ που ήρθε στο ξενοδοχείο γέννησε. Ήμασταν στο δωμάτιο μου, συζητούσαμε, της έδειχναν όλα τα πράγματα της Αθηνάς, τα ρούχα της, και άρχισα να ουρλιάζω από ανυπομονησία» ανέφερε για τις ώρες, πριν την γέννηση της κόρης της.

Για την αντίδραση του συζύγου της η παρουσιάστρια σημείωσε: «Της είπα (της παρένθετης μητέρας) πως “ο άντρας μου λέει συνέχεια ότι είμαι ανυπόμονη, αδημονώντας να γεννηθεί το μωρό γρήγορα. Δεν είναι όμως ότι είμαι ανυπόμονη, είμαι πολύ ενθουσιασμένη να το συναντήσω”» είπε. «Εκείνη βγήκε από το δωμάτιο και οι συσπάσεις της άρχισαν στις 2 το πρωί» πρόσθεσε, η Μαρία Μενούνος. «Περπατούσαμε στους διαδρόμους μαζί της, της έκαναν την επισκληρίδιο και επειδή το δωμάτιο μας ήταν δίπλα, πήγα να ξαπλώσω λίγο. Τότε μπήκε ο άντρας της και είπε: Ήρθε η ώρα, ετοίμασα το iPad μου για να μπορώ να καταγράψω τη γέννα από κατάλληλη γωνία».

Μάλιστα δεν δίστασε να πει και για τον φόβο της για το πώς θα κρατήσει στην αγκαλιά της το παιδάκι της: «Ξαφνικά η παρένθετη μητέρα έσπρωξε λίγο και είδα το κεφάλι της Αθηνάς. Μου έλεγαν «είσαι έτοιμη να πιάσεις το μωρό;» και εγώ ρωτούσα συνεχώς «τι πρέπει να κάνω;». Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη αλλά ανησυχούσα γιατί φοβόμουν πως θα γλιστρήσει» είπε η ευτυχισμένη μανούλα.