Η δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω έχει «παγώσει» και ταυτόχρονα έχει εξοργίσει την ελληνική κοινωνία, ιδίως με τις λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο Βασίλειος Κωστέτσος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ξέσπασε και προχώρησε σε μια οργισμένη ανάρτηση.

Η Αναστάζια προστέθηκε στη λίστα των γυναικοκτονιών στη χώρα μας, με τον 32χρονο από το Μπαγκλαντές να είναι ο βασικός ύποπτος.

«Δυστυχώς είναι αλήθεια! Πως ο μεγαλύτερος φόβος! Η αλήθεια που γνωρίζουμε αλλά δεν θέλουμε να είναι αλήθεια! Πως η ομορφιά η ανθρώπινη ζωή στραγγαλίζεται δολοφονείται από απολίτιστους… ανθρώπους! Πεινασμένους και στερημένους στο σεξ!», γράφει χαρακτηριστικά ο Βασίλειος Κωστέτσος.

«Που η φιλοξενία και η στέγη που τους χαρίζεται είναι επικίνδυνη για τους ίδιους που την προσφέρουν απλόχερα στον βωμό της ανθρώπινης αλληλεγγύης! Λυπάμαι και ντρέπομαι για αυτό το όμορφο κορίτσι που δολοφονήθηκε στο άνθος της από αλλόθρησκους απάνθρωπους….. «ανθρώπους»! Στην πατρίδα μας!», καταλήγει ο γνωστός σχεδιαστής για την ειδεχθή υπόθεση.