Χαλαρή διάθεση και όρεξη για μπόλικα πειράγματα είχε η Κατερίνα Λάσπα η οποία φιλοξενήθηκε το πρωί της Τετάρτης (24/05) στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό» και παραχώρησε συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα. Στην αρχή της συζήτησής τους και όταν η Κατερίνα Λάσπα μπήκε στο πλατό, ο Γιώργος Λιάγκας δεν έκρυψε το θαυμασμό του στο πρόσωπό του ενώ αποκάλυψε πως από παλιά του άρεσε αλλά δεν την φλέρταρε για να μην… φάει χυλόπιτα καθώς εκείνη δεν του είχε δώσει το «πράσινο» φως για να κάνει κάτι τέτοιο.

Στην συνέχεια της συζήτησής τους αναφέρθηκε το ενδεχόμενο να συμπαρουσιάσουν το «Πρωινό».
«Κι εγώ είμαι με τα δύο πόδια, κάνω και ψυχαγωγία, κάνω και ενημέρωση. Σε θεωρώ μια αντίστοιχη περίπτωση» είπε ο Γιώργος Λιάγκας με την Κατερίνα Λάσπα να τον ρωτάει: «Θες να κάνουμε μαζί το Πρωινό;».

Ο παρουσιαστής του Ant1 αποκρίθηκε: «Να κάνουμε μαζί το Πρωινό; Λέω να μη βάλω συμπαρουσιάστρια του χρόνου».

Τότε η Κατερίνα Λάσπα αναρωτήθηκε: «Πόσα δευτερόλεπτα δίνεις να μαλώσουμε στον αέρα;».
«Γι’ αυτό ακριβώς!» τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

Και ενώ η συζήτηση συνεχιζόταν και λίγο πριν το φινάλε, η Κατερίνα Λάσπα σηκώθηκε από τη θέση της και έκατσε δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα με εκείνο να αποκρίνεται βλέποντας το πλάνο: «Ωραίοι είμαστε, τώρα που μας βλέπω!», αλλά η απάντηση της παρουσιάστριας ήταν: «Έχεις ένα ταλέντο όμως, να εξοντώνεις τις συμπαρουσιάστριες».

«Εγώ δεν είπα ότι είμαστε ωραίοι ως συμπαρουσιαστές αλλού το πήγα αλλά δεν πειράζει. Πάλι με γείωσες. Πάλι χυλόπιτα» είπε με χιούμορ ο Γιώργος Λιάγκας.