Η Κατερίνα Λάσπα βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, «Το Πρωινό», όπου και μίλησε για την προσωπική της ζωή. Ωστόσο, η ατμόσφαιρα μεταξύ της Λάσπα και του Λιάγκα ήταν ηλεκτρισμένη, καθώς ένας μεταξύ τους διάλογος έδειξε πως οι δυο τους γνωρίζονταν από παλιά.

Καθώς η Λάσπα έμπαινε στο πλατό της εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας την εκθείασε, λέγοντάς της «μα, τι ωραία γυναίκα! Όμορφη, έξυπνη…». Όλα αυτά ξύπνησαν μνήμες από τα παλιά στη Λάσπα, η οποία έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν.

Στη συνέχεια, οι δυο τους αντάλλαξαν τις εξής κουβέντες:

Κατερίνα Λάσπα: Μου τα λες πολύ ωραία. Με φλερτάρεις;

Γιώργος Λιάγκας: Όχι δεν σε φλερτάρω.

Κ. Λ.: Παλιά;

Γ. Λ.: Σε φλέρταρα παλιά;

Κ. Λ.: Θυμάσαι τίποτα;

Γ. Λ.: Είχαμε βρεθεί μια δυο φορές, αλλά δεν με κοίταζες εσύ ποτέ.

Κ. Λ. :Εσύ με κοίταζες.

Γ.Λ.: Εγώ σε κοίταγα ναι. Εμένα μου άρεσες, αλλά δεν είδα πράσινο φως για να προχωρήσω. Εγώ είμαι ένας πολύ ντροπαλός άνθρωπος, μην κοιτάς την τηλεοπτική μου εικόνα. Αν δεν καταλάβω ότι έχω πιθανότητες επιτυχίας, δεν μπαίνω σε μάχη να σε διεκδικήσω και να φάω χυλόπιτα. Μου άρεσες πολύ σαν γυναίκα, αλλά είπα «από το να φάω χυλόπιτα, άστο καλύτερα».

Κ. Λ.: Κι έτσι μείναμε φίλοι και όποτε συναντιόμαστε μπορούμε και κοιταζόμαστε ωραία στα μάτια. Μπορείς να μην κουνιέσαι γιατί νιώθω δονήσεις, εσωτερικές δονήσεις.