Καλεσμένος της Τζένης Θεωνά στην εκπομπή «Μαμά – δες» βρέθηκε ο Παντελής Τουτουντζής και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, απόσπασμα της οποίας προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day» πριν από την προβολή που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα του Σαββάτου στη δημόσια τηλεόραση.

Σε αυτό, ο Παντελής Τουτουντζής εξομολογήθηκε τη μεγάλη του επιθυμία να αποκτήσει το δικό του παιδί και να μην συναντήσει κανένα εμπόδιο σε αυτήν.

«Αισθανόμουν από παιδί πως θέλω να γίνω μπαμπάς και το περίεργο είναι πως δεν θέλω να θυμάμαι πόσο τρόμο ένιωσα όταν το πλαίσιο που ήθελα να περπατήσω τη ζωή μου, η επιλογή μου, δεν μου έδινε αυτό το δικαίωμα. Ακόμα και τότε που δεν είχα τίποτα να πιαστώ, το φανταζόμουν πριν κοιμηθώ σχεδόν κάθε βράδυ» ανέφερε αρχικά ο make up artist.

«Κάποια στιγμή πάω να κάνω ψυχοθεραπεία, πολύ νωρίς, και μου λέει η ψυχολόγος “πώς φαντάζεσαι τη ζωή σου σε δέκα χρόνια;”. Μια άσκηση που κάνουν όλοι οι άνθρωποι όταν πηγαίνουν σε ψυχοθεραπεία. Και γράφω, «ένα σπίτι κοντά στη θάλασσα με τον σύντροφο μου και τα παιδιά μου». Έπαθε η γυναίκα και λέει “μα αυτός έρχεται με κρίσεις πανικού και ονειρεύεται παιδιά και οικογένειες”. Εκεί είμαι, σε αυτό που έγραψα σε αυτό το χαρτί. Τα έκανα όλα αυτά που της έγραψα» εξομολογήθηκε ο makeup artist στην εκπομπή.

«Γιατί εγώ ήθελα να ακούσω με σιγουριά έναν άνθρωπο να μου λέει ότι τα ομόφυλα ζευγάρια βγάζουν το ίδιο ευτυχισμένα παιδιά όσο και τα ετερόφυλα. Ήθελα να το ακούσω αυτό, ήταν η ανάγκη μου. Όχι για να παραγκωνίσω την τελική ευθύνη που θα ήταν δική μου, όμως ήθελα να έχω παραδείγματα, στατιστικές, να τα έχω όλα Και φτάσαμε μέχρι την Γαλλία για αυτή τη σιγουριά. Βέβαια όλοι οι φίλοι μου μού είπαν μακάρι να το έκαναν όλοι αυτό» συμπλήρωσε ο Παντελής Τουτουντζής.