Στις μαγευτικές Σεϋχέλλες απολαμβάνει τις διακοπές του αυτές τις ημέρες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbeast, ο πρώην πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Νικολά Σαρκοζί μαζί με τη σύζυγό του Κάρλα Μπρούνι, αφήνοντας κατά μέρος τις δικαστικές περιπέτειες που έχει στο Παρίσι όπου ξεκίνησε προ ημερών η δίκη σε δεύτερο βαθμό για διαφθορά και κατάχρηση εξουσίας.

Οι πηγές μας αναφέρουν ότι μαζί με το ζευγάρι, στο νησιωτικό κράτος του Ινδικού Ωκεανού βρίσκονται επίσης δύο άνδρες της προσωπικής ασφάλειας του πρώην προέδρου καθώς επίσης και μια φίλη της κυρίας Μπρούνι. Ο Σαρκοζί διαμένει στο πεντάστερο ξενοδοχείο Four Seasons Resort Seychelles το οποίο απαρτίζεται από παραθαλάσσιες σουίτες και ιδιωτικές κατοικίες με απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα.

Ξεχωριστές διακοπές για τον Γάλλο πρώην πρόεδρο στις ιδιωτικές κατοικίες στο Four Seasons Resort Seychelles

Ο πρώην πρόεδρος εγκλιματισμένος στο περιβάλλον που βρίσκεται, κυκλοφορεί σχεδόν όλη την ημέρα με βερμούδα και χυτά πουκάμισα, ενώ φροντίζει να ενημερώνεται για όλες τις διεθνείς εξελίξεις και τα όσα συμβαίνουν στη χώρα του όχι μόνο από το Διαδίκτυο αλλά και από εφημερίδες, ενώ έχει πάντα μαζί του ένα σημειωματάριο Moleskine στο οποίο καταγράφει σκέψεις και σημειώσεις.

Όπως μας μετέφεραν άνθρωποι που τον συνάντησαν, είναι ιδιαίτερα φιλικός όχι μόνο με το προσωπικό του ξενοδοχείου αλλά με όλους, πιάνοντας κουβέντα με τον κόσμο που τον αναγνωρίζει και το χαιρετάει όταν βγαίνει για βόλτα. Σημειωτέον ότι ακόμη και στις χριστουγεννιάτικες διακοπές του, ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας δεν παραλείπει να βγαίνει για τζόκινγκ, κάτι άλλωστε που κάνει όπου κι αν βρίσκεται ανά τον κόσμο. Θυμίζουμε ότι ακόμη και στην Αθήνα όταν έρχεται για διακοπές, φροντίζει να πηγαίνει για τρέξιμο μαζί με άνδρες της ασφάλειάς του.