Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» της Δευτέρας (28/2) την Δανάη Παππά. Η νεαρή ηθοποιός, που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μέσα από τη σειρά «Σασμός», μίλησε για τον κόντρα ρόλο της Θοδώρας που αγάπησε από την πρώτη στιγμή, τον ιδιότροπο χαρακτήρα της ηρωίδας της και για τις σκηνές που τη δυσκόλεψαν περισσότερο.

«Με πήραν να πάω για κάστινγκ και έκατσα και διάβασα το βιβλίο, το ήξερα το βιβλίο, το διάβασα, όμως, ξανά για να δω ακριβώς τι γίνεται, να το ξαναθυμηθώ και ενθουσιάστηκα με τον ρόλο της Θοδώρας από το βιβλίο ακόμα. Δεν ήξερα για ποιον ρόλο με ήθελαν, θα το μάθαινα όταν θα πήγαινα εκεί. Ήταν κόντρα ρόλος και τον ήθελα, ήθελα να τον δοκιμάσω σαν τρελή. Είναι ένα κορίτσι εγωίστρια, κακομαθημένη, τα θέλει όλα δικά της και πάντα καταφέρνει ό,τι θέλει» ανέφερε αρχικά νη Δανάη Παππά.

«Με βρήκε ο “Σασμός” σε μία φάση που είχα κάποιες προτάσεις, αλλά δεν μου άρεσαν. Ένιωθα, όμως, ότι κάτι έρχεται και ήρθε ο “Σασμός” σαν δώρο. Είναι όλα υπέροχα, τέλεια, το συνεργείο, οι σκηνοθέτες, το υπόλοιπο κάστινγκ» συμπλήρωσε.

Η όμορφη Δανάη περιέγραψε, επίσης, πώς η αγάπη της για τον χορό και το Instagram στάθηκαν η αφορμή για την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά «Τατουάζ», δήλωσε πως θα ήθελε να παρουσιάσει ραδιοφωνική εκπομπή. Δεν δίστασε να «αποκαλύψει» τη γλυκιά της πλευρά, μιλώντας για την όμορφη σχέση με τον σύντροφό της.

«Στο “Τατουάζ” πήγα σαν χορεύτρια να κάνω κάστινγκ και όχι σαν ηθοποιός. Ξεκίνησε από το Instagram, εκεί με ανακάλυψαν από τα βιντεάκια που ανέβασα κι έτσι μου τηλεφώνησαν».

«Μου έχουν κάνει πρόταση και για ταξιδιωτική εκπομπή θα ήθελα να το δοκιμάσω» αποκάλυψε.

Δεν δίστασε να «αποκαλύψει» τη γλυκιά της πλευρά, μιλώντας για την όμορφη σχέση με τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη, ο οποίος μάλιστα είναι και ο άνθρωπος που τη βοηθάει στο σπίτι με τις ατάκες για τον «Σασμό».

«Με βοηθάει η ισορροπία και η σταθερότητα στα επαγγελματικά. Ο σύντροφός μου με βοηθούσε να κάνουμε πρόβα. Μου λέει τις ατάκες» είπε.

Και συνέχισε: «Είμαι πολύ της συντροφικότητας, μου αρέσει. Πεθαίνω για αγκαλιές και μεγάλες συζητήσεις».