Η Σάρον Στόουν μπορεί απλώς να γερνάει προς τα πίσω, κάτι για το οποίο είναι πεπεισμένοι πολλοί θαυμαστές της, και η τελευταία της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι περισσότερο απόδειξη αυτού.

Η ηθοποιός μοιράστηκε μια φωτογραφία της από μια βραδινή της έξοδο με τον δημιουργικό διευθυντή του οίκου Schiaparelli, Daniel Roseberry και έδειχνε εντελώς διαφορετική.

Φόρεσε ένα φαρδύ λευκό πουκάμισο, ανοιχτό σχεδόν σε όλη τη διαδρομή του στήθους της για να αποκαλύψει το όμορφο κολιέ που κρατούσε, και μια μακριά φούστα με μπλε σχέδια.

Το κόσμημα που έκλεψε τις εντυπώσεις είναι από τη συλλογή «Snail and body necklace» του πολυτελούς brand και υπηρετεί και αυτό την ταυτότητα του οίκου, ο οποίος εδώ και δεκαετίες εμπνέεται στις δημιουργίες του από τον σουρεαλισμό.

Το κολιέ είναι για την ακρίβεια μια αλυσίδα με παντατίφ από πέρλες, ματάκια, μύτη και αυτιά από ρητίνη. Το κόστος του είναι 2.600 ευρώ.

Πέρα από το εντυπωσιακό και ιδιαίτερο κόσμημα, η κύρια αλλαγή που παρουσίασε η σταρ του Χόλιγουντ στους θαυμαστές της ήταν τα μακριά κυματιστά μαλλιά της, μια τεράστια απόκλιση από το εντυπωσιακό κόψιμο pixie, το οποίο εμπιστευόταν τόσο καιρό.

Τα μαλλιά της… έτρεχαν πολύ κάτω από τους ώμους της με αιθέρια κύματα, καθώς η ίδια χαμογελούσε ήρεμα στην κομψά στημένη εικόνα, θυμίζοντας τις παλιότερες μέρες της με ένα πιο μακρύ κόψιμο.

Οι θαυμαστές επιδοκίμασαν τη νέα εμφάνιση της Sharon Stone και άφησαν σχόλια που ισοδυναμούσαν με αυτή τη σκέψη, με ένα να γράφει: “WOW Beautiful Sharon”.

Ένας άλλος έγραψε: «Σάρον, φαίνεσαι πολύ όμορφη με μακριά μαλλιά». Πολλοί άλλοι την αποκαλούσαν απλώς «Όμορφη» με σειρές από καρδιές και φλόγες emojis.

Ενώ το ξανθό έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της ταυτότητας της ηθοποιού του Basic Instinct από την αρχή της καριέρας της, η ηθοποιός εδώ και χρόνια είχε «υιοθετήσει» ένα τολμηρό και εντυπωσιακό πιο κοντό στυλ, το οποίο έφερε μέχρι προσφάτως.