Σε έξαλλη κατάσταση έφεραν τον ηθοποιό Λεωνίδα Καλφαγιάννη οι onair αποκαλύψεις που έκανε ο μουσικός και παραγωγός Μαυρίκιος Μαυρικίου για τους ανεμβολίαστους καλλιτέχνες δίνοντας μάλιστα στη δημοσιότητα τα ονόματά τους.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου ο οποίος μίλησε στην εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα» εστίασε σε όσους αρνούνται να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού λέγοντας πως μεταξύ αυτών είναι και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

«Θα κινηθώ νομικά» απάντησε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Πρωινό», ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης εξέφρασε την έντονη ενόχλησή του για τα όσα είπε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου υπογραμμίζοντας πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά αν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δεν αναγνωρίσει το λάθος του.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει κάποιος κάτι τέτοιο. Όταν κάποιος μιλάει δημόσια για έναν άλλο άνθρωπο, ειδικά για ένα τόσο σοβαρό θέμα που έχει ανατρέψει σε τεράστιο βαθμό την καθημερινότητα μας, οφείλει τουλάχιστον να είναι προσεκτικός. Αρχικά, ποιος δίνει το δικαίωμα σε αυτόν τον άνθρωπο, αυτό το παιδί το γλυκό, τον Μαυρίκιο, να μιλήσει για τα δικά μου προσωπικά δεδομένα; Εγώ όχι πάντως. Ας πούμε ότι υπήρξε απρόσεκτος και δεν το σκέφτηκε καλά. Τουλάχιστον όμως, αφού μίλησε για εμένα και ξέρει τι είναι και ήθελε να μοιραστεί τη γνώση του αυτή δημόσια, γιατί δεν λέει την αλήθεια; Δεν βρίσκω λογική σε αυτό που έκανε γιατί την αλήθεια την ξέρει. Αν δεν την ξέρει να ρωτήσει την συνεργάτιδα του και συμπαραγωγό» είπε ο ηθοποιός.

«Εγώ αποχώρησα από την παράσταση αυτή τη δεύτερη ημέρα ανάγνωσης. Ο λόγος δεν ήταν ότι δεν είχα κάνει το εμβόλιο. Ο λόγος ήταν άλλος, δεν υπήρξα αρνητής. Αντιθέτως τελείως διαλλακτικός και σύμφωνος για αυτά που χρειάζονταν να γίνουν στα πλαίσια του επιτρεπτού. Είναι σίγουρος ο Μαυρίκιος και η συνεργάτιδα του ότι θέλουν να ακούσει την αλήθεια ο κόσμος; Γιατί αυτά που ειπώθηκαν από το στόμα ενός εκ των δύο παραγωγών ήταν ο λόγος που αποχώρησα. Ο Ένκε Φεζολλάρι ο σκηνοθέτης και η βοηθός του, η Βάνα Πεφάνη, ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Μαίρη Σταυρακέλη και ο Ιάσωνας Παπαματθαίου υπήρξαν αυτόπτες και αυτήκοοι μάρτυρες του συμβάντος. Αυτά που ειπώθηκαν προς όλους και μπροστά σε όλους εκείνη την ημέρα με έκαναν να αποχωρήσω» υπογράμμισε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

«Κατάλαβα και τότε πως ο φόβος και η ανασφάλεια ήταν ο οδηγός αυτών που άκουγα αλλά δεν θα μπορούσα να επιτρέψω στον εαυτό μου να συνεχίσω να είμαι σε κάτι, που κατά τη δική μου ταπεινή γνώμη, σύμφωνα με τα λεγόμενα εκείνης της ημέρας, δεν τιμάει τόσο το θέατρο μας και το ρόλο του στην κοινωνία όσο και τον κάθε άνθρωπο που ζει σε μια χώρα ελεύθερη και δημοκρατική όπως η δική μας. Δεν θέλω να εκθέσω κανέναν και γι΄αυτό δεν λέω τι έγινε τότε. Αλλά αν ο Μαυρίκιος δεν αναγνωρίσει το λάθος του και δεν αποκαταστήσει την αλήθεια, οφείλω να προστατέψω εμένα και την οικογένεια μου, πράττοντας τα ανάλογα επιφυλασσόμενος για κάθε νομική ενέργεια» επεσήμανε.

Συγγνώμη ζήτησε τελικά ο Μαυρίκιος Μαυρικίου

Μετά τις δηλώσεις του ηθοποιού ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησε ξανά στη «Super Κατερίνα» και τελικά ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Λεωνίδα Καλφαγιάννη.

«Αφού, λοιπόν, τον ενοχλεί, να ζητήσω όντως συγγνώμη. Όχι γιατί είπε ότι θα κινηθεί νομικά, μπορεί όποιος θέλει να κινείται νομικά και εγώ κατά καιρούς το έχω κάνει όταν νιώθω ότι έχω ένα δίκιο που με πνίγει. Ζητώ όμως συγγνώμη αν τον ενόχλησε τόσο πολύ γιατί τον εκτιμώ και τον σέβομαι τον Λεωνίδα όπως και όλους μου τους συνεργάτες» σημείωσε χαρακτηριστικά.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.