Ο μεγιστάνας των εκδόσεων πορνό, Λάρι Φλιντ, προσφέρει ένα εκατομμύριο δολάρια σε όποιον βρει στοιχεία που να αποδεικνύουν «παράνομη σεξουαλική σχέση» του επικρατέστερου υποψηφίου για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών στις προεδρικές εκλογές και κυβερνήτη του Τέξας, Ρικ Πέρι.

Η προσφορά του ιδρυτή του περιοδικού Hustler είναι ανάλογη με παλαιότερες που αποσκοπούσαν στη δυσφήμιση δημοσίων προσώπων που αντιπαθεί.

Η εταιρία του με έδρα το Λος Αντζελες, Larry Flynt Productions, που εκδίδει το Hustler, ανακοίνωσε ότι αγόρασε ολοσέλιδο διαφημιστικό χώρο στις εβδομαδιαίες εκδόσεις των αμερικανικών σατυρικών ταμπλόιντ «The Onion» και «Austin Chronicle», μια εναλλακτική εφημερίδα του Τέξας, ζητώντας στοιχεία για σκάνδαλα με πρωταγωνιστή τον Πέρι.

«Είχατε ομοφυλοφιλική ή αμφιφυλοφιλική σχέση με τον κυβερνήτη Ρικ Πέρι;» αναφέρεται στη διαφήμιση.

«Μπορείτε να προσκομίσετε αποδείξεις για παράνομη σεξουαλική σχέση του κυβερνήτη; Ο Λάρι Φλιντ και το περιοδικό Hustler θα σας πληρώσουν έως και ένα εκατομμύριο δολάρια αν επιλέξουμε να δημοσιεύσουμε τη διακριβωμένη πληροφορία σας και να χρησιμοποιήσουμε το υλικό σας» γράφει η διαφήμιση.