Η Μαρία Κορινθίου υποδέχτηκε το νέο έτος με τον Γιώργο Καραθανάση στο λευκό σκηνικό των ιταλικών Άλπεων.
Η Μαρία Κορινθίου φαίνεται πως επέλεξε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς χειμερινούς προορισμούς της Ευρώπης για να αφήσει πίσω της το 2025 και να υποδεχτεί το νέο έτος με διάθεση χαλάρωσης, ρομαντισμού και επαφής με τη φύση.
Μακριά από την καθημερινότητα και τους έντονους ρυθμούς της πόλης, η γνωστή ηθοποιός ταξίδεψε στις ιταλικές Άλπεις μαζί με τον σύντροφό της, Γιώργο Καραθανάση, επιλέγοντας ένα σκηνικό βγαλμένο από καρτ ποστάλ για τις πρώτες ημέρες του 2026. Σήμερα, Πρωτοχρονιά, η Μαρία Κορινθίου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την απόδρασή τους, δημοσιεύοντας φωτογραφίες και βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Σε βίντεο της ανάρτησής της, ο σύντροφός της φαίνεται να οδηγεί snowmobile, προσθέτοντας μια πιο περιπετειώδη νότα στο ταξίδι τους και αναδεικνύοντας τις χειμερινές δραστηριότητες που προσφέρει η περιοχή.
Δείτε την ανάρτηση