Για τον Γιώργο Λιάγκα μίλησε εκτός των άλλων- ο Λάκης Λαζόπουλος σε δηλώσεις του σχολιάζοντας: «Στην Klavdia, δεν είναι τι έλεγε, ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει. Αλλά έβλεπες ότι υπήρχε μια αόρατη καθοδήγηση».
«Έβλεπες ότι δεν ήθελε να συμβεί σε ένα κορίτσι από τον Πόντο, οτιδήποτε… Δεν νιώθεις καλά, δεν τον πιστεύω».
Ο ίδιος μιλώντας σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε και για την πορεία που έχει πάρει γενικότερα η τηλεόραση σήμερα λέγοντας ότι «η αγριότητα είναι μεγαλύτερη από ότι στο παρελθόν».
(Δείτε το απόσπασμα στο 08:45)
«Πρέπει να αλλάξει συνολικά. Η μικρότερη οθόνη νίκησε την τηλεόραση. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Λεξ δεν θα πατήσει ποτέ το πόδι του στην τηλεόραση. Πρέπει η μικρή τηλεόραση να σεβαστεί τους κανόνες της μικρότερης οθόνης, αν θέλει να επανακάμψει», συμπλήρωσε ο Λάκης Λαζόπουλος.
«Τι να δουν οι πιτσιρικάδες στην τηλεόραση; Έχει πάρα πολλούς δημοσιογράφους που λένε απίστευτα ψέματα. Τα πρωινά στην τηλεόραση είναι ένα ψέμα, ντυμένα, φτιαγμένα με ένα κέφι που δεν υπάρχει. Η τηλεόραση έχει αχρηστευτεί σαν μέσο. Τα παιδιά έχουν “ηλεκτρονικές αλάνες”, δεν παίζουν έξω».