Σε ηλικία 36 ετών πέθανε η πορνοστάρ Σόφι Άντερσον, δύο εβδομάδες μετά το θάνατο του πρώην ποδοσφαιριστή της Κρίσταλ Πάλας και συντρόφου της Όλιβερ Σπέντινγκ.

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών, η οποία εργαζόταν ως ηθοποιός από το 2017, γνώρισε τον πρώην παίκτη στα γυρίσματα μιας ταινίας πορνό.

Η Άντερσον ισχυριζόταν ότι είχε κοιμηθεί με δεκάδες χιλιάδες άνδρες και στο παρελθόν και είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να βάλει εμφυτεύματα στήθους σιλικόνης 32JJ.

Τον περασμένο Μάρτιο, έδινε μάχη για τη ζωή της, καθώς είχε διαγνωστεί με σηψαιμία, αφού ένα από τα εμφυτεύματα στήθους της μολύνθηκε και αργότερα εξερράγη, αναφέρει η Daily Mail.

Η φίλη της, Ρεμπέκα Τζόουνς, έγραψε στο Instagram: «Είμαι συντετριμμένη που μαθαίνω για την είδηση του θανάτου της Σόφι. Μοιραστήκαμε υπέροχες στιγμές μαζί και έτσι θα τη θυμάμαι. Η αστεία της ψυχή ήταν χαρακτηριστική, καθώς και η ευγένειά της. Ήμασταν πολύ δεμένες και μοιραζόμασταν πολύ χρόνο μαζί, που ήταν μοναδικός και για τις δυο μας. Έτσι θα τη θυμάμαι. Είναι τόσο τραγικό όλο αυτό, αλλά ξέρω ότι τώρα θα είναι ήρεμη. Θα σε αγαπώ για πάντα και θα έχεις μια ξεχωριστή θέση μέσα στην καρδιά μου».

Η αιτία θανάτου του Σπέντινγκ, ο οποίος χρησιμοποιούσε το όνομα Ντάμιαν Όλιβερ στη βιομηχανία του πορνό, δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί.