Καλεσμένος στη Super Κατερίνα ήταν ο Γιάννης Νταλιάνης και μεταξύ άλλων κλήθηκε να σχολιάσει τα διθυραμβικά σχόλια που έλαβε η σύζυγός του, Μαριλίτα Λαμπροπούλου για την ερμηνεία της στα τελευταία επεισόδια, στα οποία η τηλεοπτική «Βασιλική» έχασε τον μοναχογιό της Νικηφόρο στον Σασμό.

«Η Μαριλίτα έχει κάνει πολύ σημαντικό. Είναι συγκινητικά τα μηνύματα που παίρνει από ανθρώπους που έχουν βιώσει τέτοια θέματα και κάπως πέρα από την ερμηνεία της που είναι πολύ βαθιά και έρχεται στο σπίτι και είναι σαν να έχει γυρίσει από πραγματική κηδεία, δεν είναι εύκολο αν μπεις σε τέτοια πράγματα, ρισκάρεις συναισθήματα.

Μέσα από αυτό οι άνθρωποι που βίωσαν το ίδιο νιώθουν ότι κάπως λυτρώνονται όπως λένε τα μηνύματα, μοιράζεται το βάρος, απαλύνεται ο πόνος τους. Δεν είναι μόνοι τους» ανέφερε επίσης και πρόσθεσε:

«Ο Alpha μας έχει δώσει την ευκαιρία να κάνουμε ωραία πράγματα» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Για την εξέλιξη του ρόλου του στον Παράδεισο – «Η τιμωρία πολλές φορές δεν έρχεται…»

Για τον ρόλο του ως Χρήστος Πολύζος και τα επόμενα επεισόδια στον Παράδεισο των κυριών μίλησε επίσης ο Γιάννης Νταλιάνης.

«Σίγουρα είναι κόντρα ο ρόλος με μένα και δεν επιλέγω τέτοιες λύσεις. Πάντα εντοπίζω σε έναν ρόλο τα κοινά και τα διαφορετικά. Το θέμα είναι τι κάνεις στην πράξη. Εγώ αν κάτι με πληγώσει βρίσκω έναν τρόπο να το ξεπεράσω. Η λογική υπερτερεί. Αυτός ο άνθρωπος είναι οργισμένος για αυτά που έπαθε και θέλει να εκδικηθεί. Και όταν θέλει να εκδικηθεί αδίστακτα δεν είναι καλός χαρακτήρας. Αυτό που θέλω να προσδώσω στον ρόλο είναι μια εξωτερική άνεση και χιούμορ, μαύρο βέβαια.

Ίσως το πάθος του για καλοπέραση και ελεύθερο έρωτα είναι τα αδύναμα σημεία του και αυτό μπορεί να τον παγιδεύσει.

Δεν μπορώ να πω αν θα διώξει την Όλγα. Έχει κάποια χαρτιά στα χέρια του και θέλει ό,τι μπορέσει να το πάρει και θέλει να εκμεταλλεύεται καταστάσεις και να εκβιάζει.

Στον δρόμο πολλοί μου λένε ότι είναι πολύ κόντρα ο ρόλος.

Το να παίζεις έναν ρόλο κακού είναι πολύ ευχάριστο γιατί παίζεις πράγματα που δεν είσαι, δοκιμάζεις τα όριά σου και έχει κάτι το πιπεράτο.

Η αλήθεια πάντα βγαίνει στο φως, μένει στη μνήμη και η τιμωρία πολλές φορές δεν έρχεται…» δήλωσε για το αν ο Χρήστος Πολύζος θα πάει φυλακή.