Έκλεισαν τέσσερα χρόνια μαζί

Η Λένι Κλουμ, κόρη της Χάιντι Κλουμ, κι ο γιος του Σπύρου Πώρου, Άρης Ρατσέφσκι, είναι ζευγάρι εδώ και χρόνια και πρόσφατα γιόρτασαν την 4η επέτειο που είναι μαζί.

Η Λένι Κλουμ και ο Άρης Ρατσέφσκι έγιναν… Instagram official ανήμερα του Αγίου Βαλεντινου το 2021 όταν μέσα από τα προφίλ τους στην πλατφόρμα του μέσου κοινωνικής δικτύωσης εξέφρασαν τα αμοιβαία συναισθήματα αγάπης. Έκτοτε ο δεσμός τους παραμένει ισχυρός.

«Ευτυχισμένα τέσσερα χρόνια μαζί σου. Σ’αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά η κόρη της Χάιντι Κλουμ, που αποκάλεσε τον σύντροφό της «Ωραία Κοιμωμένη».

Ακολούθησε και δεύτερη φωτογραφία του ζευγαριού με την Λένι και τον Άρη να ποζάρουν, ενώ ο δεύτερος ετοιμάζεται να ξυριστεί.

Ο Άρης Ρατσέφσκι είναι παιδί του φωτογράφου Σπύρου Πώρου με τη Ρωσίδα διευθύντρια φωτογραφίας Ρία Ρατσέφσκι. Είναι 20 ετών, παρακολούθησε μαθήματα στο Χάρβαρντ, ενώ προσπαθεί να πετύχει ως επαγγελματίας παίκτης χόκεϊ επί πάγου έχοντας αγωνιστεί για τη δεύτερη ομάδα των Λος Άντζελες Κινγκς και τους Ελ Σεγκούντο Στράικερς.

Όσο για την Λένι Κλουμ, εκείνη τελευταίως έχει μπει στο μάτι του κυκλώνα εξαιτίας των φωτογραφήσεων με τη διάσημη μητέρα της για εταιρία εσωρούχων. Η Χάιντι Κλουμ, πρωτίστως, και σε δεύτερο βαθμό η Λένι, δέχθηκαν κριτική από γερμανικά ΜΜΕ για την επιλογή τους να ποζάρουν στο φακό με σέξι εσώρουχα.