Την Μαρία Κίτσου φιλοξένησε το μεσημέρι της Παρασκευής (20/10) στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή ηθοποιός εντυπωσίασε την Ελένη Μενεγάκη με την αλλαγή στην εμφάνισή της, καθώς όπως της είπε η παρουσιάστρια, τα μαλλιά της, της άλλαξαν όλη την εικόνα.

«Έβαψες τα μαλλιά σου, τα άνοιξες. Μπράβο σου, πάρα πολύ ωραία αυτή η αλλαγή και σου πάει πάρα πολύ. Εσύ αυτό το έκανες για κάποιον ρόλο σου ή επειδή σου κάνει κέφι;», είπε η Ελένη Μενεγάκη με την Μαρία Κίτσου να απαντά: «Μου άρεσε πολύ, το συζητήσαμε με την κομμώτρια μου, ήθελα να κάνω μια αλλαγή, να ανανεωθώ, να ανοίξω τα μαλλιά μου, να ταιριάζει και στον ρόλο στην παράσταση “Γέρμα”».

«Όσο σκ..ά και να είμαι, προσπαθώ να μην επηρεάζω τους δίπλα μου»

Η Ελένη Μενεγάκη ρώτησε την καλεσμένη της πόσο πειθαρχημένη είναι στη δουλειά.

Ο διάλογός τους

Ε.Μ. Είσαι πολύ στρατιώτης. Έτσι ήσουν πάντα;

Μ.Κ. Πάντα.

Ε.Μ. Δεν μπορείς να είσαι λίγο πιο ελεύθερη;

Μ.Κ. Δεν μπορώ, έχω ενοχές μετά. Μετά λέω «Ωχ έκανα τώρα αυτό, δεν θα πάει καλά η παράσταση, πρέπει να προσέξω».

Ε.Μ. Είσαι τόσο αγχώδης τύπος;

Μ.Κ. Πολύ. Πάρα πολύ αγχώδης.

Ε.Μ. Αυτό το άγχος δεν αγχώνει και τους δίπλα σου;

Μ.Κ. Όχι. Έχω αυτό το μαγικό, μου το έχουν πει όλοι, ότι πρόβλημα και να έχω, όσο σκ..ά και να είμαι, να μην επηρεάζω τους δίπλα μου, να μην το μεταφέρω και χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό και τους ευχαριστώ.

Επιστρέφει τηλεοπτικά μετά τις Άγριες Μέλισσες

Η παρουσιάστρια εξέφρασε την απορία της για το πότε θα επιλέξει η ηθοποιός να επιστρέψει τηλεοπτικά μετά τις «Άγριες Μέλισσες».

«Να σου πω, στην τηλεόραση θα γυρίσεις; Τι έγινε ρε παιδάκι μου; Δεν αισθάνεσαι ότι ακόμα τελείωσε και πέρασαν οι Μέλισσες; Τι θα γίνει μελισσούλα θα μπεις;» ρώτησε η παρουσιάστρια.

«Θα μπω στο δεύτερο μισό της σεζόν σε μία μίνι σειρά οκτώ επεισοδίων. Μία καταπληκτική σειρά» απάντησε η ηθοποιός.

Για το θεατρικό έργο που πρωταγωνιστεί περιέγραψε: «Η γυναίκα που υποδύομαι είναι 33 χρονών και θέλει απεγνωσμένα να αποκτήσει παιδί. Είναι ένα θέμα που ενδιαφέρει πολύ τις γυναίκες. Το έργο βασίζεται σαν ιδέα στην ”Γέρμα” του Λόρκα, όπου ”γέρμα” σημαίνει στείρα γη».

Για την Μαρία Κίτσου η απόφαση απόκτησης ενός παιδιού έχει να κάνει: «Δεν είχα την επιθυμία από μικρό παιδί να κάνω παιδί, πάντα έλεγα ότι θα ήθελα να μου το εμπνεύσει ο σύντροφός μου».

Την φοβίζει η απόκτηση ενός παιδιού;

«Είναι το πιο ιερό καθήκον του ανθρώπου να βοηθήσει να μεγαλώσει ένας άλλος άνθρωπος με δική του προσωπικότητα. Είναι θυσία ζωής και για αυτό το θεωρώ τεράστια ευθύνη».