Λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο για το ριάλιτι «Ι’m a Celebrity…Get Me Out of Here», ο Πάνος Καλίδης έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του, Λεάννα Μάρκογλου. Όπως αποκάλυψε η make up artist, που είναι σε σχέση με τον τραγουδιστή 18 χρόνια πήγαν μαζί σε μια ολονυκτία και τότε, ο τραγουδιστής της ζήτησε να παντρευτούν.

«Με αποχαιρέτησε για το reality του ΣΚΑΪ με μια πρόταση γάμου» είπε αρχικά η Λεάννα Μάρκογλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα», δείχνοντας το εντυπωσιακό μονόπετρο δαχτυλίδι που της έδωσε ο άντρας της ζωή της.

«Πήγαμε σε μια εκκλησία που είχε ολονυκτία και μου λέει έχω μαζί μου το δακτυλίδι και το κουβαλάω δυο μήνες. Και μου το έδωσε. Μου έκανε πρόταση γάμου, δεν γονάτισε, ήρθε έκατσε δίπλα μου και μου έδωσε το κουτάκι. Μου είπε “Θέλω να γίνεις γυναίκα μου”. Ήταν αμήχανο, δεν ήξερε πώς να το κάνει. Μέσα στο δακτυλίδι είχε γράψει τα αρχικά των παιδιών μας» ανέφερε η Λεάννα Μάρκογλου.

«Αυτό ήταν που με συγκίνησε πάρα πολύ και κλαίγαμε και οι δύο» είπε για την τρυφερή κίνηση του συντρόφου της. Αναφορικά με το πότε θα γίνει ο γάμος είπε πως :«Δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου, δεν είναι κάτι που μας βιάζει. Κάποια στιγμή θα το κάνουμε για την ευλογία του Θεού. Οι κόρες μου είναι πάρα πολύ ευτυχισμένες» είπε τέλος, η σύντροφος του Πάνου Καλίδη.