Στον Στέφανο Κασσελάκη αναφέρθηκε η ηθοποιός Χρυσούλα Διαβάτη, η οποία έδωσε μια τηλεφωνική συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου. Η ηθοποιός φαίνεται πως δεν ενδιαφέρεται για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει κανέναν από τους δύο υποψήφιους.

Η κ. Διαβάτη ρωτήθηκε για τον Στέφανο Κασσελάκη από ρεπόρτερ της εκπομπής, με την ηθοποιό να απαντά πως «δεν ξέρω τον κύριο Κασσελάκη, πρώτη φορά ακούω το όνομά του».

Στη συνέχεια, η Χρυσούλα Διαβάτη κλήθηκε να πει τη γνώμη της για το γεγονός πως ο Στέφανος Κασσελάκης έχει εκφράσει δημόσια τον σεξουαλικό του προσανατολισμό. Εκεί, η ηθοποιός σχολίασε πως «να σας πω κάτι, εγώ όταν τα ακούω αυτά με πιάνει μια αηδία, γιατί δεν με ενδιαφέρει για κανέναν το τι κάνει στο κρεβάτι του. Γιατί βγαίνουν όλοι και δηλώνουν ‘’είμαι εκείνο, είμαι το άλλο’’. Ποιος ρώτησε και ποιον αφορά; Δεν ρωτάω κανέναν τι είναι. Πρώτα από όλα, δεν μου επιτρέπεται και δεν με ενδιαφέρει. Να πάμε σε μια κλειδαρότρυπα και να χαζεύουμε, το βρίσκω πάρα πολύ αισχρό».

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια για τον Στέφανο Κασσελάκη, η Χρυσούλα Διαβάτη απάντησε πως «είναι γνώμη του κ. Κούγια και δεν μπορώ να επέμβω σε αυτό. Εμένα, όμως, όλα αυτά, εκτός από αηδία, δεν με αφορούν. Είναι τελείως ηλίθιο, πώς μπορεί να ενδιαφέρεται κανείς για το τι κάνει ο άλλος, αν τρώει με τα χέρια ή με τα πόδια, εφόσον έτσι κάνει στο σπίτι του; Στο σπίτι του, όμως, να μην θίγει εμένα».

Η κ. Διαβάτη μίλησε και για την κ. Έφη Αχτσιόγλου, για την οποία είπε πως «δεν ξέρω ούτε την κυρία Αχτσιόγλου, αλλά την έχω ακούσει. Όσο ξέρω τον κ. Κασσελάκη, ξέρω και την κ. Αχτσιόγλου», ενώ, όταν ρωτήθηκε για το ποιον από τους δύο διεκδικητές της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ θα διάλεγε, εκείνη έβαλε τα γέλια και είπε «κανέναν από τους δύο».