Μιλώντας για την δωρεά, ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ κος Παναγιώτης Αρκουμανέας, είπε: «Είμαστε ευγνώμονες στην  Reckitt Benckiser Healthcare και στο Dettol για τη σημαντική δωρεά τους στον ΕΟΔΥ και στο ελληνικό κοινό. Ο ΕΟΔΥ είχε τεράστια υποστήριξη από επιχειρήσεις, κοινότητες, κοινωνικές ομάδες και άτομα από την αρχή αυτής της κρίσης και γι ‘αυτό είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες».

Από αριστερά προς τα δεξιά κος Παναγιώτης Αρκουμανέας, Πρόεδρος ΕΟΔΥ κος Νικος Τσακαλάκης,Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, RECKITT BENCKISER HELLAS HEALTHCARE A.E

«Είμαστε περήφανοι που παρέχουμε επιπλέον υποστήριξη στο έργο των κινητών μονάδων του ΕΟΔΥ για την ανίχνευση πιθανών κρουσμάτων και ελπίζουμε ότι η δωρεά μας θα βοηθήσει στην προστασία των εργαζομένων και των αγαπημένων τους. Υποστηρίζουμε δε ένθερμα  την προσπάθεια που γίνεται να βγαίνουμε σαν κοινότητα με μεγαλύτερη αισιοδοξία και να προχωράμε μπροστά.  Για μας στην μεγάλη οικογένεια της Reckitt Benckiser Healthcare, και στην οικογένεια του Dettol ειδικότερα, όραμα και  σκοπός μας είναι η ικανοποίηση των σύγχρονων καθημερινών αναγκών για υγιεινή καθαριότητα και αντιβακτηριδιακή προστασία,  που έχει σαν αποτέλεσμα πιο υγιή και χαρούμενη  καθημερινότητα για τους ανθρώπους. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους εργάζονται εξαιρετικά πολλές ώρες κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για την προστασία του έθνους.  Πιστεύουμε, επίσης, ότι η προώθηση και ο σεβασμός των κανόνων ευθύνης – όπως η τήρηση αποστάσεων και μέτρων  αποτελούν τη βάση για να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και ολόκληρη την κοινότητα γενικά» δηλώνει ο κος Νίκος Τσακαλάκης, Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος  της Reckitt Benckiser Healthcare.

Από αριστερά προς τα δεξιά κος Νικος Τσακαλάκης,Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος,RECKITT BENCKISER HELLAS HEALTHCARE A.E κος Παναγιώτης Αρκουμανέας, Πρόεδρος ΕΟΔΥ

«H Reckitt Benckiser Healthcare», συνεχίζει ο κος Τσακαλάκης, «ως παγκόσμιος ηγέτης Υγείας και Υγιεινής, συνεισφέρει ενεργά στην καταπολέμηση και τον περιορισμό της έξαρσης του ιού παρέχοντας προϊόντα υψηλής ποιότητας, εκπαίδευση και πληροφόρηση στο ευρύ κοινό αλλά και με κοινωνικές προσφορές παγκοσμίως. To Dettol ειδικότερα, με εμπειρία πάνω από 80 χρόνια, πολλές φορές έχει αντιμετωπίσει  προκλήσεις με επιτυχία.»

Με αφορμή τη δωρεά  προς τον ΕΟΔΥ, το Dettol καλεί τους Έλληνες καταναλωτές να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους στον αγώνα κατά του Covid-19. Μένουμε ασφαλείς, μένουμε προστατευμένοι.

facebook.com/DettolGreece