Εθελόντρια σε ΜΚΟ και όχι ερπετολόγος είναι η 39χρονη που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο με αναφυλακτικό σοκ που υπέστη μετά από δάγκωμα οχιάς σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τη μητέρα της.

Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή «Tlive» και δήλωσε πως «προς το παρόν ξέρουμε ότι δεν έχει επιδείνωση από την αρχική κατάσταση και είμαστε σε αναμονή. Είναι εθελόντρια πολλά χρόνια κι ασχολείται με τους εθελοντισμούς πολλά χρόνια. Από καθαρισμούς ακτών, από καθαρισμό σε δάση, από ζώα αδέσποτα στον “αδέσποτο πλανήτη”, μαζεύει ζώα και τους κάνει στειρώσεις».

«Έχει ξανακάνει απεγκλωβισμό. Τώρα το να είσαι έμπειρος κι αυτό που ακούστηκε ή που γράφεται ότι είναι ερπετολόγος δεν έχει καμία σχέση ούτε έχει δηλώσει ποτέ ερπετολόγος», είπε στη συνέχεια.

Υπενθυμίζεται, ότι η 39χρονη κλήθηκε να απομακρύνει οχιά που εντοπίστηκε στο 30ο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης και στην προσπάθειά της να την απομακρύνει δέχτηκε δήγμα από το φίδι.

Αρχικά κατέφθασαν στο σχολείο δύο μοτοσικλετιστές του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια έσπευσε ασθενοφόρο, ο γιατρός του οποίου, λόγω της επιδείνωσης που παρουσίασε, προχώρησε στη διασωλήνωσή της.