Ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης μίλησε δημόσια για τον 11χρονο που νοσηλευόταν διασωληνωμένος μετά από ατύχημα που είχε με ποδήλατο στην Πάτρα, καθώς ο ίδιος έδωσε μάχη για σώσει τον ανήλικο.

Μιλώντας στον Νίκο Ευαγγελάτο στην εκπομπή «Live News» δήλωσε πως «ήταν τόσο συγκινητικό, μέσα στα πολλά του προβλήματα, πονούσε, είχε τα χέρια του μπαταρισμένα και μας είπε “ευχαριστώ”. Δεν ξέρω τι άλλο θέλει να ακούσει ένας γιατρός. Ο μικρός Αποστόλης αυτή τη στιγμή είναι μαζί με τους γονείς του, νομίζω δώσαμε το καλύτερο δώρο για το Πάσχα».

«Σήμερα, κάναμε ένα νευρολογικό παράθυρο. Τον αποσωληνώσαμε. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την πορεία του θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Σημειώνεται, πως οι γιατροί ξύπνησαν το παιδί, το οποίο ήταν διασωληνωμένο, και η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, όπως διαπίστωσαν οι ειδικοί που το παρακολουθούν.

Επίσης, υπενθυμίζεται πως το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά (χθες) στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας με πολλαπλά τραύματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Έγινε αμέσως εισαγωγή στο χειρουργείο που διήρκεσε έξι ώρες. Ειδικοί αγγειοχειρούργοι από το Γενικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» αποκατέστησαν με μοσχεύματα την αρτηρία ενώ το πολύωρο χειρουργείο συνέδραμαν και ορθοπεδικοί.