Οι υπεύθυνοι του Κέντρου Υγείας Νοτίου Τομέα της Πάτρας έζησαν μια παράξενη υπόθεση όταν ένας άνδρας πήγε για να εμβολιαστεί. Έλεγξαν προσεκτικά τα στοιχεία ταυτοπροσωπίας που είχε μαζί του, αλλά οι προϊστάμενοι κατάλαβαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Με το που ο άνδρας αντιλήφθηκε πως κάλεσαν την Αστυνομία, εξαφανίστηκε και οι εργαζόμενοι στο Κέντρο Υγείας σιγουρεύτηκαν πως πήγε για να εμβολιαστεί στη θέση άλλου!

Όλα άρχισαν όταν μπήκαν υποψίες στον γιατρό του Κέντρου Υγείας καθώς η ηλικία του άνδρα δεν αντιστοιχούσε μ’ εκείνη του οποίου θα έπρεπε να εμβολιαστεί την Τρίτη (25/1). Έμοιαζε με τουλάχιστον 40 χρόνων, ενώ ο πολίτης στο έγγραφο ταυτοπροσωπίας ήταν 28 ετών. Έτσι, του ζητήθηκε να παραμείνει στο χώρο προκειμένου να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος, αναφέρει η ιστοσελίδα tempo24.news.

Ο άνδρας «μυρίστηκε»… κίνδυνο και έγινε άφαντος. Ωστόσο, είχε ήδη προλάβει να εμβολιαστεί. Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο προϊστάμενος και το προσωπικό του Κέντρου Υγείας συνέχισαν τις έρευνες και μάλιστα τηλεφώνησαν στον άνδρα στο όνομα του οποίου έγινε ο εμβολιασμός, ζητώντας του να προσέλθει για έλεγχο. Εκείνος αφενός μεν ισχυρίστηκε πως βρίσκεται εκτός Πατρών και αφετέρου ενώ υποσχέθηκε πως θα προσέλθει δεν εμφανίστηκε ποτέ.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα αρχικά να μην καταχωρηθεί ο εμβολιασμός στα στοιχεία του πολίτη που προσκόμισε ο άνδρας και στη συνέχεια να ενημερωθεί η Αστυνομία.