Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας (24/1) στο «The 2Night Show» τον Στρατή Χατζησταματίου, τον Μανωλάκη από τη σειρά «Σασμός».

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε με αγάπη για την τέχνη της υποκριτικής, που για να την ακολουθήσει απαρνήθηκε τη Νομική.

Επίσης, αναφέρθηκε στις «Άγριες Μέλισσες» που έκανε την πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση και αποκάλυψε από πόσα casting πέρασε για να πάρει τον ρόλο στον «Σασμό».

Τέλος, αποκάλυψε ότι θα γίνουν ανατροπές και θα αποκαλυφθούν μεγάλες αλήθειες στη σειρά.

Ανατροπή στην έναρξη της εκπομπής

Λίγο, όμως, πριν την έναρξη της εκπομπής «The 2night show» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εμφανίστηκε σε ένα βίντεο μαγνητοσκοπημένο μέσα στα χιόνια.

Η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ξεκινά πάντα με έναν συγκεκριμένο τρόπο, μόνο που αυτή τη Δευτέρα αυτό δεν συνέβη.

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως εξαιτίας του χιονιού το team της εκπομπής δεν κατάφερε να φτάσει στο studio προκειμένου να γυρίσει τις ενάρξεις και κάπως έτσι θα βλέπαμε κατευθείαν τις συνεντεύξεις των ανθρώπων που είχε απόψε καλεσμένους.

Έτσι ο λόγος πέρασε πέρασε απευθείας στον Στρατή Χατζησταματίου, για τον οποίο όλα ξεκίνησαν την περσινή χρονιά, όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο θέατρο.

Έτσι λοιπόν, μετά το τέλος των σπουδών έστειλε το βιογραφικό του στα studio ΚΑΠΠΑ. Τον πήρε τηλέφωνο η Μιράντα Ρωσταντή, και πέρασε από δοκιμαστικό για τις Άγριες Μέλισσες.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ρώτησε τον «Μανώλη» πώς έστειλε το βιογραφικό του και αν είχε κάποιον γνωστό, με τον 24χρονο ηθοποιό να αναφέρει πως είδε την ανακοίνωση μέσα από το facebook και απλά έστειλε το βιογραφικό του.

Μάλιστα συμμετείχε και σε ένα επεισόδιο των Άγριων Μελισσών. Ο Στρατής Χατζησταματίου λοιπόν πρωταγωνίστησε σε ένα flash back επεισόδιο, υποδυόμενος τον Δούκα Σεβαστό σε παιδική ηλικία.

Ο Στρατής αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως θα υπάρξουν πολλές ανατροπές στη συνέχεια στον Σασμό.

«Υπάρχουν μεγάλες ανατροπές και τόσο καιρό που φυλάγονται αλήθειες, που κρύβονται, υπάρχουν άνθρωποι που την πληρώνουν τζάμπα», ανέφερε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο Στρατής Χατζησταματίου σημείωσε δε, πως πέρασε πέντε κάστιγνκ για να καταφέρει τελικά να πάρει τον ρόλο του στην σειρά.

Σε ό,τι αφορά τώρα την αντίδραση του κόσμου όταν τον αντικρίζει, ο Στρατής Χατζησταματίου αποκάλυψε: «Όταν με σταματάει ο κόσμος στο δρόμο για να βγάλουμε φωτογραφία, νιώθω μια αμηχανία, μου φαίνεται λίγο περίεργο».

Και τόνισε: «Υπάρχουν πάρα πολλά αρνητικά σχόλια σε σχέση με τις επιλογές του ρόλου, τα διαβάζω στο twitter και γελάω».

Ο ηθοποιός μιλώντας πάντα για την σειρά του Alpha αναφέρθηκε και σε βεντέτα που είχε ακούσει από έναν κύριο στην Κρήτη.

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός δήλωσε: «Συνάντησα έναν καταπληκτικό άνθρωπο στην Κρήτη και μας είπε ότι έχει σφαίρα στον ώμο του από τον αδερφό του πατέρα του». Στην συνέχεια ανέφερε πως ο ίδιος άνθρωπος πήγε κι έδωσε αίμα στον πατέρα του αδερφού που του έριξε την σφαίρα, όταν χρειάστηκε γιατί του είπε χαρακτηριστικά πως το αίμα νερό δεν γίνεται.