Έντονη είναι η χιονόπτωση, που ξεκίνησε από το μεσημέρι, σ’ όλη την ορεινή βόρεια και κεντρική Πελοπόννησο, ακόμα και μέσα στην Τρίπολη – που την τελευταία ώρα παρουσιάζει ύφεση η χιονόπτωση – το έχει στρώσει.

Κατά διαστήματα η χιονόπτωση είναι σφοδρή και οι Αρχές καλούν τους πολίτες να μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις, να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες και να ξέρουν να τις χρησιμοποιήσουν.

Λόγω χιονιού έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Λεβίδι-Νεμέα στο ορεινό τμήμα της Σκοτεινής και στην επαρχιακή οδό Άργους-Καρυάς από το 17ο έως το 20ο χιλιόμετρο.

Λόγω της χιονόπτωσης με δυσχέρεια και μόνο με χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων γίνεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Τρίπολης-Σπάρτης από το 15ο έως το 23ο χιλιόμετρο, στην εθνική οδό Τρίπολης-Αρχαίας Ολυμπίας από το 16ο έως το 54ο χιλιόμετρο, στην εθνική οδό Τρίπολης-‘Αστρους από 15ο έως το 20ο χιλιόμετρο, στην εθνική οδό Καλαμάτας – Σπάρτης από το 28ο έως το 42ο χιλιόμετρο και στην παλαιά εθνική οδό Τριπόλεως-Άργους, στον Αχλαδόκαμπο.

Επίσης, με αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην επαρχιακή οδό Περαχώρας-Σχοίνου Κορινθίας, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της ορεινής δυτικής Κορινθίας, στην επαρχιακή οδό Τρίπολης – Καστρίου – Αγ. Πέτρου και Βλαχοκερασιάς Κολλινών στην Αρκαδία.