Για την μητέρα του, το διαζύγιό του με την Μαρίνα Πατούλη και την σχέση του με τον γιο του μίλησε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» που έκανε σήμερα πρεμιέρα.

Ο Γιώργος Πατούλης αποκάλυψε ότι έχει πάντα ένα «μάτι», που είναι το γούρι του.

Αναφέρθηκε τόσο στην μητέρα του που έφυγε πριν λίγο καιρό από τη ζωή και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε για να μεγαλώσει τα παιδιά της μόνη της. «Η μητέρα μου πάντα θα με σταύρωνε. Μου λείπει. Λέω κάθε φορά να πάρω την μητέρα μου αλλά… Η μητέρα μου ήταν μια ηρωίδα που έφερε δύο επιστήμονες στην κοινωνία».

«Θα μπορούσα να είχα δώσει περισσότερο χρόνο στη σχέδη με την μητέρα μου», πρόσθεσε και είπε για τον γιο του του που είναι αυστηρός κριτής.

«Έχουμε μια φιλική σχέση. Δεν κρίνω, μας κρίνει μέσα από συζήτηση. Καθημερινά είμαστε σε μια γόνιμη επαφή με τον γιό μου, που μας γεμίζει όπως μου έχει πει και ο ίδιος».

Γιώργος Πατούλης: Τι είπε για τον χωρισμό του

Αναφορικά στον χωρισμό του ο κ. Πατούλης τόνισε: «Τους σέβομαι όλους, αλλά θέλω να σεβαστούν όλοι την προσωπική μου ζωή» είπε και τόνισε ότι μετά τον χωρισμό υπάρχει σεβασμός, αγάπη και πάντα θέλεις να είναι καλά.

«Το παιδί έχει ανάγκη και τους δύο γονείς, είτε αυτοί είναι μαζί, είτε αυτοί είναι χώρια μέσα σε ένα ήρεμο περιβάλλον και μια ήρεμη φιλική σχέση».

«Δεν θέλω να είναι ευδιάκριτο το αν κλαίω εύκολα», είπε ερωτηθείς σχετικά.

Ο Γιώργος Πατούλης ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, και για τους ποιους θα συμπεριλάμβανε αν έγραψε ένα βιβλίο για την ζωή του.

«Αν έβγαζα ένα βιβλίο για την ζωή μου θα έβαζα ανθρώπους που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο, όπως η μητέρα μου και η Μαρίνα».

Δείτε το βίντεο:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.