Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός εκ των τεσσάρων θυμάτων της επίθεσης με μαχαίρι που σημειώθηκε την Τετάρτη το πρωί στου Ζωγράφου. Όπως λέει ο νεαρός άντρας, μέσα στην ατυχία του στάθηκε τυχερός, καθώς έτυχε να βρίσκεται στο σημείο ένας πνευμονολόγος, όπου έσπευσε να τον βοηθήσει, ενώ από την άλλη πλευρά επισημαίνει πως του έκανε εντύπωση το γεγονός ότι ενώ είχε ακατάσχετη αιμορραγία, ο κόσμος άργησε να έρθει κοντά του, σε μια γειτονιά που όπως λέει έχει ζήσει 33 χρόνια.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτησή του:

«Aν έχεις τύχη διάβαινε δεν λένε….
Ε εγώ σήμερα δεν είχα, βρέθηκα στα καλά καθούμενα σφαγμένος με κουζινομάχαιρο στον πνεύμονα και στο χέρι.
Ήμουν το τελευταίο θύμα ίσως ενός άλλου θύματος, ενός ψυχικά πάσχοντα που από ότι μαθαίνω, το είχε σκάσει από το Δαφνί πριν αρκετό καιρό.
Μου κάνει εντύπωση ότι δεν με προειδοποίησε κάνεις από τον παρευρισκόμενο κόσμο έτσι ώστε να προστατευτώ, όπως και το ότι ενώ είχα ακατάσχετη αιμορραγία, ο κόσμος άργησε να έρθει κοντά μου, σε μια γειτονιά που έχω ζήσει 33 χρόνια.
Μέσα στην ατυχία μου στάθηκα τυχερός, καθώς έτυχε να βρίσκεται στο σημείο ένας πνευμονολόγος όπου έσπευσε να με βοηθήσει και ήταν έτοιμος να με τρυπήσει με μια μεγάλη βελόνα, αν η αναπνοή μου δυσκόλευε και άλλο αυτή τη μιάμιση ώρα που περίμενα το ασθενοφόρο, αλλά και γιατί μου έδινε κουράγιο, όπως και μια κοπέλα και ένα αγόρι από την ομάδα Δίας.
Οι γιατροί στο λαϊκό και μετά το χειρουργείο στον Ευαγγελισμό πέσανε πάνω μου αμέσως και τους ευχαριστώ
Ευχαριστώ όλους για την στήριξη, θα σας απαντάω με καρδούλες».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook, Twitter και Viber