Ο Οργανισμός Συγκοινωνιακού Έργου Θεσσαλονίκης (ΟΣΕΘ) αποφάσισε για όλα τα Σαββατοκύριακα του Ιουνίου, αρχής γενομένης από αύριο, τη σημαντική αύξηση των δρομολογίων σε τρεις λεωφορειακές γραμμές, που συνδέουν την πόλη με τις κοντινές παραλίες στα ανατολικά.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΟΣΕΘ και σύμφωνα με όσα αναμεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, από αύριο τίθενται σε ισχύ τα θερινά προγράμματα στις γραμμές 69, που εκτελεί το δρομολόγιο «Α.Σ. ΙΚΕΑ – Επανομή», 72 «Α.Σ. ΙΚΕΑ – Νέα Μηχανιώνα» και 77Η «Επανομή – Ποταμός».

Βάσει των όσων σημειώνει ο Οργανισμός, τα δρομολόγια της γραμμής 69 αυξάνονται για τα Σαββατοκύριακα σε 70 από 55 που δρομολογούνται τη χειμερινή περίοδο, της γραμμής 72 σε 108 από 89, ενώ η τοπική γραμμή 77Η, που λειτουργεί μόνον τη θερινή περίοδο, ξεκινά με οκτώ δρομολόγια ημερησίως, προς την παραλία του Ποταμού Επανομής.

Τα τρία προαναφερόμενα δρομολόγια είναι αυτά που «ψηφίζουν» οι Θεσσαλονικείς και επισκέπτες, τώρα το καλοκαίρι, για… ανάσες δροσιάς.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.