Ανοίγουν τα σύνορα για τους «εγκλωβισμένους» στον Προμαχώνα

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, θα περάσουν και Σέρβοι ταξιδιώτες - Σε ισχύ από τις 6 το πρωί η απαγόρευση εισόδου


ΕΛΛΑΔΑ
8:21
06/07/2020
Ανοίγουν τα σύνορα για τους «εγκλωβισμένους» στον Προμαχώνα
3
loading

Η διέλευση και των Σέρβων τουριστών από το τελωνείο του Προμαχώνα θα επιτραπεί σήμερα, μόνο για όσους εγκλωβίστηκαν εκεί, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στο σημείο όπου έχει σχηματιστεί ουρά χιλιομέτρων. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, τα οχήματα σχηματίζουν ουρά περίπου επτά χιλιομέτρων στο τελωνείο του Προμαχώνα, καθώς τα σύνορα έκλεισαν σήμερα από τις 6 το πρωί για τους Σέρβους τουρίστες, λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα.

Πολλοί Σέρβοι ταξιδιώτες επιχείρησαν να περάσουν από τον Προμαχώνα πριν τεθεί σε ισχύ η απαγόρευση, ωστόσο περίμεναν εκεί ήδη κι άλλοι τουρίστες, από άλλες χώρες, όπως η Ρουμανία και η Βουλγαρία, με αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να περάσουν πριν τις 6 το πρωί.

Λίγο μετά τις 8, σύμφωνα πάντα με τη δημόσια τηλεόραση, αποφασίστηκε να επιτραπεί η διέλευση και των Σέρβων τουριστών- αλλά μόνο όσων βρίσκονται ήδη στο σημείο- προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση στον Προμαχώνα.

Ξεκαθαρίζεται πως το πράσινο φως αφορά αποκλειστικά όσους ταξιδιώτες βρίσκονται ήδη στην αναμονή στον Προμαχώνα.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Και τα μυαλά στα κάγκελα

    Πάνω από όλα τα λεφτά...εεε η υγεία εννοώ..!!

  2. avatar Κακώς πού κακώς

    Από χθες η πρεσβεία τους και το υπουργείο εξωτερικών τους είπε να ΜΗΝ έρθουν Ελλάδα. Αφού ήρθαν να κάνουν διακοπές στα σύνορα!! Σιγά τα λεφτά που αφήνουν !! Κουβαλούν τα πάντα μαζί τους!! Και οι Σέρβοι και οι Σκοπιανοί !!!

  3. avatar Χαχα

    Και ποσά περιστατικά θα επιτραπούν να περάσουν ; Αν αυτές οι ενέργειες δεν ειναι τελειως άστοχες για να μη πω τίποτα αλλο τι ειναι ; Λογο της οικονομίας εχουμε φτάσει να θεωρούμε απολύτως σωστο το \" ο θάνατος σου η ζωη μου !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει