Μέσω του συνοριακού σταθμού του Προμαχώνα πραγματοποιείται η είσοδος των τουριστών που έρχονται οδικώς στη χώρα μας. Η πλειοψηφία των οχημάτων που φτάνουν στην Ελλάδα προέρχεται από τη Σερβία, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.

Όπως επισημαίνει σε σχετικό του ρεπορτάζ το Mega νωρίτερα είχαν δημιουργηθεί και ουρές από οχήματα τουριστών που περίμεναν να έρθουν στην Ελλάδα για διακοπές, αρκετοί έχοντας μαζί τους σκάφη ή τζετ σκι.

Σχεδόν όλοι φορούν μάσκες και χρησιμοποιούν αντισηπτικά για την υγιεινή τους προστασία, ενώ διεξάγονται στους τουρίστες αντίστοιχοι έλεγχοι με τα αεροδρόμια.

Οι περισσότεροι από τους επισκέπτες που φτάνουν στη χώρα μας έχουν ως προορισμό τους τη Χαλκιδική αλλά και τα νησιά του Ιονίου.

Oι αρμόδιοι του συνοριακού σταθμού αναγκάστηκαν να ζητήσουν από περίπου 15 οχήματα να επιστρέψουν πίσω, καθώς προέρχονταν από τη Βοσνία ή τα Σκόπια, χώρες για τις οποίες δεν έχουν ανοίξει ακόμα τα σύνορα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.